Најновије

РУСКИ ГЕОПОЛИТИЧАР ДУГИН ШОКИРАО СВЕТ: Добродошли у Трећи светски рат!

Овог пута, рат је прилично могућ. Исто као и 2008. године у време сукоба у Грузији, или као 2014. приликом уједињења Крима са Русијом, или чак и више.

Александр Дугин (Фото: ТАСС)

Пише: Александр Дугин
Афера Скрипаљ је била потпуно измишљена. Сада је потврђено да су он и његова кћер потпуно здраво и добро. Радило се о блефу, од почетка. Исто је блеф и оптужба да је Асад спровео хемијски напад.
Али, ако се ова два случаја поставе један поред другог, а припрема се рат против Русије, у том случају, они имају смисла.
Нема другог разлога, јер, након конкретних корака, који су уследили након лажне афере Скрипаљ, све се може сакрити, једино великом ескалацијом и тешким сукобом.
Али, црвену линију смо веће прешли. Пута назад нема. Ако рата не буде, то ће бити крај НАТО пакта и западњачке хегемоније. Тренутак је веома озбиљан. А, ако рата буде, то би могао бити крај свих нас. Мало раније него што су планирали.
Већина америчких протестантских фундаменталиста верује да ће Армагедон почети у Светој земљи, инвазијом руских трупа на Израел. Русија = Гог и Магог. Када за Јевреје скоро све буде изгубљено – храбри, поново рођени Американци ће ускочити и поразити зле Русе. После ће доћи нови миленијум и узнесење. Генерације политичких елита америчких десничара,  хришћанских циониста и свих могућих теоретичара завере су се образовали у једном специфичном читању Библије – почевши од диспензационалиста (Скофилдова Библија). Стотине хиљада људи из владајуће класе – против милиона једноставних људи.
Пре десет година, изгледало је као апсолутно лудило – руске трупе на Светој земљи? Каква глупа помисао.
Шта Сада? Ако дозиваш Армагедон, доћи ће. То се и догађа.
Тачно у 1 сат (по москосвском времену), Трамп ће сакупити америчке генерале. Тема дискусије биће ситуација у Сирији. Донеће одлуку о деловању. Израелски напад је био блага и чисто симболичка акција, иако су улози превелики. Скоро сви израелски политичари су јуче од Сједињених држава захтевали да нападну Асада.
У међувремену, амерички сенатор Мекејн је оптужио Трампа да је одговоран за хемијски напад јер је најавио да ће америчке трупе напустити Сирију.
Изгледа да смо у рату са Израелом. А, након поноћи, по московском времену, сазнаћемо да ли смо у рату само са Израелом...
Добродошли у Трећи светски рат, који је дошао мало пре планова. Крај Кали-југе није далеко...
На данашњи дан почела је Битка на Кошарама, више о томе прочитајте ОВДЕ.
Извор: geopolitica.ru

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте одговор Александра Дугина на питање да ли можемо победити Америку
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА