Најновије

МЕДОЈЕВИЋ: Ђукановић је производ глобалних фашиста, уцењени лопов и издајник

Ђукановић је производ глобалних фашиста, уцењени лопов и издајник, написао је на својој фејсбук страници лидер ПЗП-а и члан Председништва ДФ-а Небојша Медојевић.

Медојевић (Фото: Јутјуб)

Медојевић је прокоментарисао победу странке мађарског председника Виктора Орбана на парламентарним изборима, рекавши да победу дугује заштити хришћанских цивилизацијских вредности.
„Орбанов ФИДЕС освојио је 66% мандата на изборима у Мађарској на чистој антиЕУ и антимигрантској политици, заштите хришћанских цивилизацијских вредности Европе. Ђукановић ради супротно. Разара хришћанско јединство и масовно доводи емигранте са мафијашким педигреом. Бар, Будва, Котор, Бока – циљ је промена етничке структуре Црне Горе уз подршку неких међународних центара моћ. Као што је рађено са Косовом. Кад буде свима јасно, биће касно!“, напоменуо је Медојевић.
Он је казао да је Црна Гора још од 2000. године у „канџама глобалних банкарских фашиста“.
„Они су истовремено финасирали и Хитлера и Лењина. Сад финансирају промјену етничке структуре Европе, као и све ратове“, казао је лидер ПЗП-а и истакао:
„Дуго сам посматрао тај систем глобалних фашиста изнутра и гледао као свесно уништавају нашу привреду и разарају наш традиционални систем вредности. Ђукановић је најбољи њихов производ. Уцењени лопов и издајник који је спреман на све, да би остао на власти и слободи“.

ЕУ је механизам за покоравање народа

„Нажалост, посматрао сам уживо план реформи Русије 90-тих који су направили ‘чикашки момци’. У пракси је довео до уништења Русије, масовне корупције, пљачке и сиромаштава и, претварања КГГ у руску мафију, која је постала глобална пријетња. Претварање комунунистичких држава у колоније“, написао је Медојевић.
Он је казао и да су све наднационалне организације већ под њиховом контролом: ММФ, СБ и ЕУ.
„Кад је ЕУ отворено подржала корумпиране аутократе од Вардара па до Триглава, пале су све маске. ЕУ је само наднационални механизам за покоравање земаља и народа и њихово претварање у колоније глобалних банкарских фашиста. ‘Афричко пролеће’ и слање емиграната у Европу. Глобални банкарски фашисти ће изазвати и 3. светски рат, уколико се слободни свет не уједини. Они стоје иза свих ратова, тероризма, дужничких криза, краха берзи, екононских депресија. Свака држава која се отргне је добитак. Честитке Орбану. Због мира и слободе у свијету“, нагласио је Медојевић.
Руска војска у Сирији се спрема за сукоб са САД. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Небојша Медојевић - Организовани криминал је озбиљан политички проблем! 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА