Најновије

ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОБИСТИЊУЈЕ! Нострадамус: Трећи светски рат почиње на Блиском истоку!

Један од најпознатијих и најчешће тумачених пророка, Нострадамус, прорекао је да ће Трећи светски рат почети на Блиском истоку. У светлу најновијих дешавања његови катрени везани за овај догађај звуче сасвим логично.

Нострадамус (Фото: Јавно власништво)

Наиме, светски медији под ознакама „хитно“ извештавају да се у наредна 72 сата очекује напад америчких снага на Сирију. Руси су недвосмислено ставили до знања да ће у том случају жестоко одговорити.
Након актуелних дешавања у Сирији, многи су се присетили речи пророка који је наводно предвидео да ће највећи сукоб у историји човечанства почети сукобом на Блиском истоку.
„Рат ће почети између две велике светске силе и трајаће 27 година. Тренутак великог насиља ће се поклопити са појавом комета на небу. Нуклеарни тероризам и природне катастрофе ће уништити нашу планету док се гигантска планета не приближи Земљи.“
Ово предвиђање тумачи се као визија избијања рата између Русије и САД-а, укључујући њихове савезнике. Нека тумачења загонетних Нострадамусових катрена кажу и како ће тај рат избити на подручју Француске након терористичких напада и инвазије Арапа и муслимана у Европу.
Нострадамусова књига “Пророчанства” штампана је у милионима примерака и данас је најпознатија књига пророчанстава икад штампана.
За чувеног француског пророка се сматра да је предвидео многа светска збивања, попут великог пожара у Лондону, успона Наполеона и Адолфа Хитлера, па све до напада 11. септембра 2001. на Светски трговински центар.
Најупечатљивији стихови у његовој књизи Пророчанства повезани су за фашистичког вођу Адолфа Хитлера:
„Кад дође из крајњих њених крајева (Аустрија), Шеф германски на златно престоље седа, дама службеница видеће свој крај (Вајмарска република), јер није могла савладати своје тешкоће.“
„Доћи ће један који ће на заводљив начин, покушати учинити испруженом руком, оно што се стиснутом шаком није могло… (Поздрав Хитлеру).“ Спрема се напад и уништење највеће руске базе Тартус у Сирији. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пророчанство српског војника 1912 о сва три светска рата, након нуклеарног 2018. нестаће воде
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА