Најновије

СКУП ПОДРШКЕ СИРИЈИ У НЕДЕЉУ У ПОДНЕ У БЕОГРАДУ: Испред сиријске амбасаде Србија сутра даје подршку Асаду!

Српски сабор Заветници позива на скуп подршке сиријском народу и државном руководству предвођеним председником Башаром ел Асадом поводом нелегалног бомбардовања ове земље од стране САД, Велике Британије и Француске.

Скуп подршке Асаду који су организовали Заветници 2013. године (Фото: Заветници)

„У знак солидарности са народом Сирије, позивамо грађане да се у недељу, 15. априла у 12 часова окупимо испред амбасаде Сирије у Београду, у улици Александра Стамболиског 13.“, саопштили су Заветници.

„На исти начин, 1999. године, уз претходну медијску сатанизацију и без одобрења СБ УН бомбардована је СР Југославија. У тој агресији страдали су наши грађани, рушене су наше школе, болнице, породилишта, мостови и путеви… Рушен је суверенитет наше земље и слобода нашег народа, а Срби су били мета бруталне пропаганде. Сирија је данас нова позорница за стару представу.
Због тога грађани Србије данас најбоље знају са каквим се недаћама суочава сиријски народ који већ годинама брани своју самосталност и државност.
Уз Сирију је данас савесни део човечанства који жели мир и стабилност у свету, поштовање међународног права и заустављање агресије и страдања. Пошаљимо поруку народу Сирије да су грађани Србије уз њих и са њима!“, огласили су се Заветници на свом сајту позивајући на окупљање.
Први снимак сиријског председника Башара ел Асада након напада америке и њених савезника на Дамаск погледајте ОВДЕ.
Извор: Заветници

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

"Скај њуз" искључио из програма уживо британског генерала који сумња у хемијски напад у Думи
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА