Најновије

МРКОЊИЋ ЗБОГ СЛОБЕ УДАРИО НА ПОТПРЕДСЕДНИКА СПС-а: Пеђа, глуп си!

Почасни председник СПС Милутин Мркоњић одбрусио је историчару и потпредседнику СПС Предрагу Марковићу и поручио му да би му боље било да се Слободаном Милошевићем бави из угла историчара јер, у супротном, како каже, испада „глуп“ и „неозбиљан“.

Милутин Мркоњић (Фото: Јутјуб)

Коментаришући Марковићев одговор на питање о подизању споменика Милошевићу у којем је навео да му је „досадило претварање Београда у паланачко гробље“, Мркоњић је уделио савет свом страначком колеги.

- Предраг Марковић је заменик председника и ја му саветујем да се он, пошто њему вероватно треба дистанца, са историјског становишта бави Слободаном. Па једног дана, у блиској или далекој будућности, нека каже шта мисли. Данас би било боље да не коментарише јер испада неозбиљан, нећу сада да кажем, имам једног друга који ме сада гледа, хтео сам да кажем и глуп. Нисам склон да верујем људима који мењају странке често - каже Мркоњић и додаје:

На питање да ли би требало мало размислити о споменику и не журити са таквом иницијативом, Мркоњић каже:

- Ко, ја да размислим? Је л‘ ви знате колико ја имам година? Пеђа нека се бави историјом, он је за то стручњак. И нек престане да мења странке.

Подсетимо, Марковић је у интервјуу за Курир изнео своје мишљење о подизању споменика Милошевићу, које је очигледно засметало Мркоњићу.

- Досадило ми је претварање Београда у паланачко гробље - изјавио је Марковић. Погледајте ОВДЕ руске бродове који на путу ка Сирији пролазе кроз Босфор. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Шта каже Никола Ђуричко из ПСГ о подизању споменика Слободану Милошевићу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА