Најновије

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: "Ноћни вукови" иду у Украјину!

МОСКВА - Александар Залдостанов, вођа "Ноћних вукова", групе руских мотоциклиста познатих и као "Путинови бајкери", најавио је да ће, у склопу турнеје поводом обележавања 70 година победе над фашизмом, Ноћни вукови отићи у Лавов, у западној Украјини, где ће окачити георгијевску ленту и обележити победу над фашизмом.
Залдостанов (Фото: ЈуТјуб)

Залдостанов (Фото: ЈуТјуб)

"Идемо у Лавов. Тамо ћемо окачити георгијевску ленту и све друге симболе победе. Тамо ће бити велика победа." - рекао је Залдостанов. О овоме је известила руска новинска агенција РИА, а уколико се "Ноћни вукови" стварно одлуче на овај корак, то ће свакако бити високоризичан потез, јер у Украјини влада максимална нетрпељивост и мржња према свему што је руско. Подсећамо, немачке власти су покушале већ да спрече њихов улазак у Немачку, али је највећи број мотоциклиста ипак прешао границу, док им је у Пољску био забрањен улаз. Турнеја "Ноћних вукова" укључује низ градова попут Минска, Берлина, Прага, итд. Лавов је град који није на територији захваћеној ратом и под регуларном је контролом украјинских власти.
Прочитајте још:Русија показала свој нови тенк који ће доминирати будућим ратиштимаЗахарченко 9. маја довлачи тешку артиљерију у Доњецк: Одржаћемо војну Параду па макар падала киша украјинских гранта
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА