Најновије

Алимпијевић: Мега и подмлађена незгодна

Кошаркаши Црвене звезде у дербију А групе Суперлиге, у суботу од 21 час у дворани "Александар Николић", дочекују Мегу Бемакс.

Душан Алимпијевић фото: Бета

Дуел другог кола националног шампионата биће трећи овосезонски у којем се састају изабраници Душана Алимпијевића и Дејана Милојевића, а млади стратег српског првака у најави меча истиче да се екипе добро познају. - Мега је изузетно незгодна екипа, која је и поред подмлађеног састава сачувала основне карактеристике своје игре. Играју и даље са великом енергијом, агресивно у фази напада, зато са наше стране морамо да одиграмо максимално сконцентрисано, како би дошли до победе - рекао је Алимпијевић за сајт црвено-белих.
Кошаркаш Звезде Дејан Давидовац истакао је да он и саграчи познају квалитете ривала.
- Ово је важна утакмица за нас. Очекује нас противник који игра брзо, са много полета и агресивности, посебно у нападу. Нама је овај меч важан и због расплета у групи А, али и како би наставили са победама у домаћем првенству - казао је Давидовац.
Српски шампион објавио је да цене карата остају исте када су у питању утакмице групне фазе Суперлиге. Трибине коштају 200 динара, партер 400 динара, а улазнице се могу купити у пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни дворане „Александар Николић" од 18 часова до почетка утакмице. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА