Најновије

ДОКАЗАНО! Мушкарци живе дуже ако су ожењени оваквом женом!

Научници су дошли до веома интересантног закључка који ће једнако занимати и жене и мушкарце.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Наиме, недавно истраживање је показало да жена са великом интелигенцијом и оштрим умом могу продужити живот мушкарца. Поред тога, такође помаже у спречавању настанка деменције.
Опште је познато да интелектуално стимулативне игре спречавају појаву ових болести јер стимулишу рад мозга. Дакле, логично је да партнер који стално подстиче ваш интелект има огроман утицај на развој ваших когнитивних способности.
- Шта би мушкарац требало да учини да би живео дуже? Једноставно, да ожени интелигентну жену. Не постоји боља превенција деменције него интелигенција - рекао је Лоренс Вејли, професор за ментално здравље на Универзитету Абердин.
Девојке које имају високу интелигенцију постају одговорне и независне жене. Мушкарци који поседују ову особину такође успостављају здраве односе са женама и стварају угодно породично окружење за своју жену и децу.
Нажалост, идеја да се лепота жене вреднује више од интелекта остаје. Али, ово истраживање доказује да ће особа која се брине о интелигенцији свог партнера бити у бољем положају да се брине о свом физичком и менталном здрављу. И то би позитивно утицало на друштво у целини. Шта се дешава у вашем телу након доброг секса прочитајте ОВДЕ.
Извор: Женски магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Смешне сцене са венчања
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА