Најновије

Најбоља забава за малишане: Кад се споји стварно и нестварно!

Промоција књиге „Измислица“ Весне Ћоровић Бутрић одржаће се у суботу, 21. априла у 17 сати у Делфи Кафéу у СКЦ-у у оквиру Дечјих дана културе.

Промоција књиге (Фото-Лагуна)

О овом бајковитом роману поред ауторке говориће др Зорана Опачић, професорка књижевности за децу и младе на Учитељском факултету.
 Госпођица Жирамбу је напунила 99 година и овог лепог малог пса (који хрче) власници желе да поклоне. Али девојчица Маладина Белозечевић жели да је сачува! Проблем је некаква измислица.
Ко је измислица, шта је стварно, а шта нестварно и како стварност може постати стварнија ако јој додамо мало нестварног сазнаћете у роману Весне Ћоровић Бутрић који је овенчан наградом „Гордана Брајовић" за најбољу књигу за децу и младе у 2017. години.
 Предивно написана и чаробно оплемењена илустрацијама Милице Раденковић, ова необична прича о одрастању водиће вас заједно са Маладином у спознавање света. У томе ће вам помоћи ликови као што су тихи дечак Тимотије, мађионичар Ђото Балоне, црна мачка Мирела, један халпцилиндер и одбегли бели зец.
 Уз ову бајковиту причу, испуњену нежним речима и духовитим обртима, схватићемо да је добра само она стварност у којој се боље машта Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА