Најновије

ШЕШЕЉ ОДЛУЧИО: Митинг у Хртковцима ће бити одржан упркос забрани полиције!

Лидер СРС Војислав Шешељ оценио је да полиција нема никаквог основа да забрани најављени митинг радикала, 6. маја у Хртковцима, и додао да је скуп уредно пријављен и да ће бити одржан. Он је то саопштио након што је министар полиције Небојша Стефановић изјавио да неће бити дозвољено одржавање ниједног скупа у том војвођанском селу.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Шешељ је навео да ће СРС имати редарску службу у Хртковцима, као и да ће то бити миран политички скуп –ђурђевдански радикалски уранак. Као што је миран скуп био и 1992. године, јер ни тада није било инцидената. Нема разлога за забрану - рекао је Шешељ.
Радикали су пријавили полицији да ће 6. маја у Хртковцима одржати митинг, на истом месту и на исти дан, где је, према пресуди Хашког трибунала, Војислав Шешељ почионио злочине против човечности 1992. године.
Одговарајући на питање да ли очекује да му након те пресуде одузму мандат у републичком парламенту, Шешељ је рекао да не види разлог за то, с обзиром да је он ту казну већ одслужио и да се то на њега не односи.
Он је навео да остаје да се види да ли ће против њега бити вођен поступак за гажење хрватске заставе испред Скупштине Србије и вређање хрватске делегације, због којих је и прекинута њихова званична посета, али да он верује "да све српске патриоте и часни Срби подржавају оно што су урадили он и Филип Стојановић из Српске радикалне странке".
Како је Шешељ уништио Хрвате сазнајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Славиша Ристић: Отераће ме са Косова само Вучићев потпис
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА