Најновије

НБА: Богдановић срушио краља

Кошаркаши Индијане повели су против Кливленда 2:1 у првом колу плеј-офа Источне конференције у НБА лиги, пошто су ноћас победили 92:90.

Бојан Богдановић слави победу са саиграчима фото: Бета/АП

Пејсерсе је предводио хрватски кошаркаш Бојан Богдановић са 30 поена, од којих је 19 постигао у другом полувремену. Виктор Оладипо постигао је 18 поена, шест скокова и седам асистенција, а Тадеус Јанг 12 поена и седам скокова. Индијана је надокнадила 17 поена заостатка са полувремена и прекинула низ Кливленда од 39 победа у утакмицама у којима је водио у прве три четвртине. У последња 24 минута Индијана је добила Кливленд са 52:33. У екипи троструког узастопног шампиона Источне конференције, Леброн Џејмс постигао је 28 поена, уз 12 скокова, осам асистенција али и шест изгубљених лопти. Он је тако уз легендарног Мајкла Џордана постао једини играч који је у историји плеј-офа НБА лиге имао најмање 100 "дабл дабл" учинака. Џордан је имао 109.
- У првом полувремену смо били агресивнији, имали смо темпо, а они нису. У другом полувремену је све било другачије - навео је Џејмс.
Кошаркаши Вашингтона смањили су против Торонта на 1:2 у првом колу плеј-офа Истока, пошто су победили 122:103. Визардсе су предводили Бредли Бил са 28 поена, од којих је 21 постигао у првом полувремену и Џон Вол са 28 поена и 14 асистенција. У екипи Торонта Демар Дерозан био је најефикаснији са 23 поена, уз шут 10/22, док је Кајл Лори постигао 19 поена и осам асистенција.
Кошаркаши Милвокија смањили су на 1:2 против Бостона у првом колу плеј-офа Истока, пошто су победили 116:92. Бакси су победили добром игром пре свега у првом полувремену, а предводили су их Крис Мидлтон са 23 поена, осам скокова и седам асистенција и Јанис Адетокунбо са 19 поена, пет скокова и шест асистенција. Ерик Бледсо и Џабари Паркер у победи су учествовали са по 17 поена, док је резервни центар Тон Мејкер додао 14 поена и пет блокада. Најефикаснији у екипи Бостона био је Ал Хорфорд са 16 поена, Грег Монро постигао је 15 поена уз 12 скокова, а Џејсон Тејтум 14 поена. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА