Најновије

ШТА СМЕРА ИЗЕТБЕГОВИЋ ТАЈНИМ НАОРУЖАВАЊЕМ?! ДОДИК: То је озбиљан проблем!

Тајно наоружавање и складиштење оружја у Федерацији БиХ, представља озбиљан проблем, поручио је за РТРС председник Републике Српске, Милорад Додик, коментаришући изјаве члана Председништва БиХ и лидера СДА Бакира Изетбеговића да се оружје производи за „не дај боже“.

Додик (Фото: kremlin.ru)

Додик је истакао да је та производња изван контроле заједничких институција, док је у Републици Српској све стављено под контролу и да је чак и опремање Полиције Српске покушано да се представи као проблем.

Због тога би решење било да се формира заједничка комисија Републике Српске и Федерације БиХ, која би утврдила све чињенице у вези с тим, рекао је Додик и додао да ће предложити да Влада Српске затражи формирање те комисије.

Неодржавање хитне седнице Представничког дома Парламента БиХ, на којој је требало да буду разматране Изетбеговићеве ратнохушкачке изјаве, представља озбиљан негативни догађај за БиХ, сматра Додик. Додао је да су бошњачке странке још једном показале јединство на свим питањима која су против Срба или Хрвата. Прочитајте ОВДЕ како Бугарска спроводи своје претензије на Македонију.
Извор: РТРС 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Ево како је Милорад Додик одбио да се рукује са америчком амбасадорком
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА