Најновије

Величковић открио зашто је хтео да бије Јокића: Ево како ме буцкасто дете насамарило

Заједно су у Меги Новица Величковић и Никола Јокић играли, а пре него што је постао један од најбољих центара у НБА лиги Никола је могао да добије батине од искусијег саиграча.

Новица Величковић Фото: КК Мега Бемакс/Д. Стјепановић

Капитен Партизана је у емисији "Вече са Иваном Ивановићем" открио једну занимљиву анегдоту.

- Знаш шта, тај мали... Сад причамо о Јоки који је НБА звезда, али тада – дошло дете, буцкасто, незграпно... Трчи, мишића нигде, скине се у свлачионици, ја га гледам и мислим се у себи "сине, да ли си ти некад радио нешто" - почиње причу Величковић.

А, онда можда и најбољи показатељ интелигенције Јокића.

- Прву вежбу коју му је Милојевић показао, са шест промена, он ухвати лопту и одради то ко од шале. Нешто с чим би играчи од 25, 26 година имали проблема и питали "чекај, шта си ми рекао". Никола? Одслуша шта треба и бам - као кап.

Онда су се Милојевић и Јокић "удружили".

- Узме Деки да му показује неке трикове. Он је пун трикова и фора, а све са циљем да мене насамари. Никола ми је иза леђа, пробаци кроз ноге, окрене се и ја уопште не видим лопту. У моменту када је пробацио, ја се окрећем, а он лопту већ полаже у кош. Цела екипа ми се смеје, он у том тренутку има 17 година, и ја кренем на њега, а он ми каже – "Шта ти је будало". Нисам могао да верујем да ме је неко тако испалио, није ми било добро - прича Новица.

Извор (Правда)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА