Најновије

ЛИДЕР РАДИКАЛА ОШТРО ОДГОВАРА НА НАПАД РТС! Шешељ: Ољу ћу лично казнити! Чини ми се да је она тајно заљубљена у мене!

Оливера Ковачевић у емисији "Да, можда, не" објавила фотографију Шешеља са прецртаном главом и сложила се да његови говори у Скупштини подстичу на убијање жена!?! Шеф СРС најављује освету.

РТС (Фото: Јутјуб)

Лидер СРС Војислав Шешељ поручио је јуче уредници Забавног програма РТС Оливери Ковачевић, познатијој као Жута Оља, да ће је кад-тад лично казнити јер је на Јавном сервису, како тврди, позвала на његову ликвидацију!

Ковачевићева је претходно у својој ауторској емисији 'Да, можда, не' на националној телевизији емитовала низ фото-монтажа са прецртаним Шешељевим ликом?!

Није примерено да се било коме на челу исцртавају мете, а нарочито не на Јавном сервису.

Тема емисије била је, иначе, ескалација насиља и злочина над женама, а гост је био Драгољуб Беквалац, отац Наташе Беквалац, што је Ковачевићева искористила да оптужи Шешеља да својим говорима подстиче на породично насиље?!

Жута Оља је рекла да сматра да је 'скупштинско насиље' исто као и насиље у породицама са смртним исходом, а да Шешељеви говори који су упућени посланици Александри Јерков подстичу убиства жена?!

Лидер радикала за Информер каже да Ковачевићева није неко ко је подобан да прича о насиљу над женама, а поготово не да поистовећује његове говоре са убиствима.

- Оливера Ковачевић је једна ноторна профукњача. Она дозвољава себи оно што нормалним људима не пада на памет да раде. Сносиће одговорност кад-тад. Казнићу је ја, и то лично... Мада, кад мало боље размислим, чини ми се да је она тајно заљубљена у мене и да је ово само начин на који жели да привуче моју пажњу... - наглашава Шешељ.

Оливера Ковачевић није јуче желела да коментарише Шешељеве прозивке, нити да одговори на питања Информера. На другој страни, председник УНС Владимир Радомировић истиче да није гледао емисију, али сматра да је посао новинара да критикују позиве на насиље.

- Слобода говора зајамчена је и Шешељу и Ковачевићевој. Познајући њен рад, сигуран сам да није прекршила етички кодекс новинара. Такође, посао новинара јесте да критикују позиве на насиље, нарочито ако долазе од политичара - сматра Радомировић.

Медијски стручњак Саша Боројевић истиче да нико нема право да јавно позива на линч и насиље.

- Што се нас тиче, грађани могу да буду потпуно мирни и спокојни, а политички скупови могу да се манифестују у Скупштини и нека тамо, на законом предвиђен начин, народни посланици сучељавају своја мишљења - рекао је Стефановић, док је Шешељ при ставу да ће СРС 6. маја организовати митинг у Хртковцима.

- Осуђујем сваки вид јавног позивања на насиље. Није примерено да се било коме на челу исцртавају мете, а нарочито не на Јавном сервису... Неко ко представља европске вредности почео је одједном да користи "украјински метод" ампутације демократије. Блокаде, претње и мржња у име европских вредности не доприносе стабилности демократских процеса - закључује Боројевић.

Председник Народне сељачке странке Маријан Ристичевић јавно се запитао на шта личи такво понашање Жуте Оље:

- Ко је дао право овој 'партизанки' да било кога прецрта на државној телевизији?! Нека купи себи телевизију, али ни тада јој ово не би било дозвољено. Прочитајте ОВДЕ како је Дачић реаговао на данашњи инцидент у Јасеновцу. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Шешељ о последњем инциденту у Скупштини и митингу у Хртковцима
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА