Најновије

ПАД АМЕРИКЕ: Како је Владимир Путин суочио Запад са истином и отворио врата пакла (ВИДЕО)

Гост емисије "Поглед на Исток" продукције "HelmCast" био је др Стеван Гајић из Института за европске студије из Београда који је говорио о новом геополитичком поредку, о стању у Србији, односима између великих сила, и понајвише о паду Америке и како спречити да не повуче цео свет за собом.

Владимир Путин (Фото: Риа)

Гајић каже да је Америка последњих година изгубила три монопола која је имала, а то су монопол на економију, монопол силе и монопол "истине", а да се преломни тренутак догодио када је Путин пре два месеца објавио да Русија поседује системе којим се амерички превентивни нуклеарни удар обесмишљава. - Ту су се врата пакла отворила. Убрзо је уследила афера Скрипаљ, затим је уследила нова нервоза око Сирије која се завшила са овим каснијим нападом. Хистерија је настала када су они на Западу схватили да више немају монопол над супериојорном физичком силом. То је некима било и раније јасно али очигледно било потребна једна представа да Путин каже погледајте овај видео снимак и да виде које би биле последице њиховог удара. Тада су схватили да њихову лажну економију не могу више да одржавају носачима авиона - објаснио је Гајић.

Гајић каже да Запад полако губи и медијски рат и да је доказ томе страх од телевизије Раша тудеј која је успела да дође до гледалаца у западним земљама.  Oн у емисији говори о империјалном паду Америке и ризицим у којима се због тога налази читав свет. Он критикује политику српске власти према КиМ. Погледајте емисију: Aпел Срба са Космета да треба спречити Вучића да да Шиптарима место у УН погледајте ОВДЕ.
Александар Дугин и Леонид Савин у књизи "Мрежни ратови" објашњавају на који начин Американци воде мрежни рат против Русије, Србије и других земаља. Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 19. март 2018.
Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранко Павловић о политици Александра Вучића према КиМ.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА