Најновије

НАПРЕДЊАЦИ И УКРАЈИНСКА АМБАСАДА У НАПАДУ НА ПОСЛАНИЦУ РУСКЕ ДУМЕ: Хвала Богу па је нико у Влади РС није примио!

„Министарство спољних послова Украјине беспотребно прича глупости, што говори само о једном – њиховој немоћи“, изјавила је посланица руске Думе Наталија Поклонска за Спутњик поводом реаговања украјинског амбасадора у Београду на њену посету Србији.

Наталија Поклонска (Фото: Риа)

„Желела бих да их подсетим да је веома много званичника Украјине који су извршили државни преврат 2014. године на руским потерницама за злочине, између осталог и над украјинским народом“, рекла је Поклонска и додала да треба само видети шта су они урадили са својим народом и од некада лепе земље Украјине.
„То је фактички геноцид над украјинским народом јер они данас убијају и уништавају властити народ. Уништавају читава насеља на југоистоку Украјине, рањавају децу. Председник Порошенко каже да ће његова деца ићи у школу, а да ће деца Донбаса седети у подрумима“, подсетила је она у изјави за Спутњик.
„Зато је најважније да се нико не угледа на њих, јер због грантова које су добили од својих газда који управљају њима као марионетама не преостаје им ништа друго до да дају такве глупе изјаве и да причају како су незадовољни што сам ја дошла у Србију“, додала је Поклонска.
Поклонска је, иначе, гост Одбора за дијаспору у вези са питањем решавања проблема наших људи који живе у Русији, а ово је њена прва званична посета Србији од како је изабрана за депутата руске Думе.
Из Украјинске амбасаде у Београду јуче је саопштено да се Поклонска налази на потерници украјинског тужилаштва.
„Дакле, она која позива на рушење територијалне целовитости, на државну издају, на кршење основних људских права и бесправна гоњења, сматра се код српских посланика особом за сарадњу. Шта ће српски народ научити од такве личности? И што је најгоре, како ће изгледати српски народ у очима Украјинаца“, пренела је синоћ Телевизија Н1.
Украјински амбасадор додао је и да очекују да Владе Србије осуди сусрет са Поклонском ком су присуствовали и посланици владајуће коалиције.

И СНС против Поклонске

Нападу на Поклонску придружио се и посланик СНС Драган Шормаз. - Прворазредни скандал - Украјина сутра може да призна Косово као државу!!! Ова госпођа је могла да посети камцеларију Двери или кога год, али Народну Скупштину НЕ. Хвала Богу па је нико у Влади РС није примио - написао је Шормаз на Твитеру. Жестоке оптужбе Милана Стаматовића на рачун породице Вучић погледајте ОВДЕ.
Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,... Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.
Извор: rs.sputniknews,com/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранко Павловић о томе како треба решити проблем Косова и Метохије.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА