Најновије

ТРАМП МУ ВЕРУЈЕ? Гејтс: Више од 30 милиона људи ће умрети за шест месеци!

Оснивач компаније Мајкрософт, милијардер Бил Гејтс сматра да би државе света требало да се припреме за пандемију која предстоји свету, и то на исти начин као што би се припремале за рат.

Бил Гејтс (Фото: Јутјуб)

Гејтс верује да ће смртоносна епидемија погодити нашу планету током наредне деценије и да ће смртоносна болест убити више од 30 милиона људи за неколико, највише шест, месеци. 
 
Ово апокалиптично упозорење, Гејтс је изнео у петак на научном скупу у Масачусетсу, а о томе је говорио и раније, само са нешто мањом убеђеношћу у своје тврдње. 
 
Напоменувши да је "обично оптимиста", Гејтс је изјавио: 
 
"Постоји једно подручје у коме свет не чини довољно да постигне напредак, а то је припремљеност за избијање пандемије", рекао је он, напомињући да би следећа епидемија могла да потекне са екрана компјутера. 
 
У прилог својој тврдњи, али и да би био схваћен озбиљно, он је истакао и да ће се поводом опасности о којој је говорио ускоро срести и са америчким председником Доналдом Трампом, наводи Дејли Стар. 
 
Изгледа да и амерички Конгрес сматра да "има нечега" у Гејтсовим тврдњама, будући да је одобрио додатна средства Националном центру за контролу и превенцију болести. 
 
Претпоставља се да ће управо САД предводити глобалну, и подстаћи друге државе, да раде на припремама за избијање пандемије.
 
Прочитајте
ОВДЕ какве нас епохалне промене чекају?
 
Извор: Б92
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА