Најновије

Мирољуб Јевтић: Муслимани су спремни да ураде све да би покорили свет! (ВИДЕО)

Гост емисије "Интервју" на продукцији "Балкан инфо" био је проф. др Мирољуб Јевтић, професор Факултета политичких наука који спада међу највеће познаваоце исламске религије.

Проф. др Мирољуб Јевтић (Фото: Јутјуб)

Јевтић у емисији говори о тежњама Ислама да завладају читавим светом, односу Муслимана према Хришћанима и другим религијама. Он је објаснио да европске хришћанске државе не разумеју претњу која посетоји и да су у заблуди да је могућ заједнички живот. Он је изрекао став да Муслимани не могу да буду лојални грађани хришћанских држава, изузимајући из тог појма "номиналне Муслимане" тј. оне који нису заиста религиозни али се због традиције изјашњавају као припадници  те вере. Он је упозорио да Ислам пропагира убијање атеиста и политеиста, док за Хришћане предвиђа понижења и материјалне намете као вид притиска. Јевтић тврди да крајњи циљ Муслимана Албанаца није Велика Албанија већ Исламска држава. У емисији он коментарише вероисповест албанских лидера на Косову и Метохији и у Албанији, верску подељеност Албанаца и односе међу Хришћана и Муслимана у Албанији. Погледајте емисију: Шта Југодлав Петрушић каже о правим разлозима избијања рата у Југославији сазнајтеОВДЕ.
Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,... Posted by
Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА