Najnovije

Gordan Kičić u filmu koji već intrigira javnost: Šta se dogodi kad ambiciozna majka hoće od ćerke da napravi zvezdu po svaku cenu! (VIDEO)

Komedija "Patuljci sa naslovnih strana", imaće svoju premijeru 17 januara,.a na redovnom bioskopskom repertoaru, naći će se već od 18 januara.

Patuljci sa naslovnih strana (Foto-jutjub)

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna, pomoću reality programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge? Nikola, koga igra Gordan Kičić, ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. NJegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. NJegov život je reality program. NJegov najbolji prijatelj Zoran, koga igra Boris Milivojević, je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira, koju glumi Tamara Krcunović je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA