Najnovije

Šutanovac: Vučić nastavlja da ljudima crta mete

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac danas je rekao da zabrinjavaju pretnje i Draganu Janjiću i Slaviši Lekiću, opoziciji i svim ljudima koji, kaže, imaju hrabrosti da iznesu stav.

Dragan Šutanovac (Foto: Jutjub)

NUNS je ranije saopštio da je potpredsednik udruženja i glavni i odgovorni urednik Bete Dragan Janjić izložen napadima na društvenim mrežama, smatraju da je ugrožena Janjićeva bezbednost, a takođe i da je za taj slučaj "saodgovoran" i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je na konferenciji za medije, nakon ubistva Olivera Ivanovića, pomenuo Janjića zbog njegovih komentara tog događaja. Šutanovac je u izjavi dostavljenoj medijima tvrdi da "Vučić nastavlja da ljudima crta mete i to samo nekoliko dana nakon ubistva čoveka od koga su na isti način pravili metu". Kako ocenjuje, pokazuje se da nijedna pretnja nije bezazlena i upravo su pretnje dokaz da je pritisak sve veći i da je "Aleksandar Vučić govor mržnje institucionalizovao kao odnos prema svima koji nisu deo režima".

Navodi i da "nijedna režirana predstava ne može da nam skrene pažnju sa činjenice da živimo u zemlji u kojoj se ubijaju političari i u kojoj se svakodnevno dešavaju ubistva na ulicama", da ovakva vlast postoji sve dok proizvodi neprijatelje i dodaje da "glavni zadatak jeste oslobađanje institucija od samovolje pojedinaca i od toga nećemo odustati nikada". Predsednik DS je pozvao nadležne da reaguju, ispitaju sve navode i zaštite i Janjića i Lekića i sve ljude kojima se preti. Zašto je Stamatović pozvao na bojkot beogradskih izbora pogledajte OVDE. Žestok napad Rade Trajković na Vučića pogledajte OVDE.   Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Poseta Vučića Kosmetu.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA