Najnovije

OBRADOVIĆ ŽESTOKO OPTUŽIO VUČIĆA: Koliko čujem vi imate veze sa prebijanjem svojih supruga

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović putem otvorenog pisma odgovorio je Aleksandru Vučiću na prozivke koje je predsednik Srbije juče izrekao na njegov račun tokom intervjua na TV "Hepi".

Ko ovde voli da bije žene? (Foto: Jutjub)

Pismo Obradovića prenosimo u celosti: "Otpozdrav Aleksandru Vučiću na niz prozivki prilikom sinoćnjeg gostovanja u emisiji „Ćirilicaˮ na TV "Hepi" i pitanje za Marića, kada će Vučić dozvoliti da ja gostujem u ”Ćirilici” ili je kaparisao sve ”Ćirilice” do beogradskih izbora?
Jasno je, Aco Srbine, da ste Vi hrabri kada dva i po sata na televiziji sa nacionalnom frekvencijom napadate političke neistomišljenike, a niko od njih nema pravo da Vam odgovori. Vi punih šest godina niste učestvovali niti u jednom jedinom direktnom TV duelu sa predstavnikom opozicije, a glumite nekog opasnog i sposobnog političara.
Vi ste najveća medijska zvezda svih srpskih rijaliti programa. Vi ste jedan običan lažov, folirant i moralni bednik koji sve vreme glumi i misli da može večno da sluđuje i vara ovaj unesrećeni narod. A ustvari ste najobičnija politička kukavica. I gore od toga. Vi ste onaj tip „junakaˮ koji najviše voli da šamara i šutira nogom čoveka kome su vezane i ruke i noge i koji ne može da se brani. A opoziciji su danas u Srbiji vezane i ruke i noge i niti na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom nemamo mogućnost da odgovorimo na sve Vaše rafalne laži, klevete, izmišljotine i prostakluke koje širiti na progandnim medijima pod Vašom kontrolom 24 sata dnevno.
Kažete sinoć da Vas ne pogađa što sam i ja potpisnik apela za Kosovo i Metohiju i da Vas ne interesuje „šta misli Boško Obradović, čije je znanje i obrazovanje veoma skromno, ili izrazito skromno, možda čak i niže od togaˮ?! Zašto onda uopšte pominjete moje ime i prozivate me kada sam tako nebitan? Tu se nešto ne uklapa. Izgleda da Vas ipak nešto tu boli i da Vam smeta.
U sledećem napadu kažete da se sa Đorđem Balaševićem sada druži „onaj ljotićevac i fašista Obradović, što bije žene, što juri žene da ih tuče i što se hvalisa timeˮ. Vi ste se toliko nagojili i otekli od vlasti, moći i bahatosti da više i ne primećujete koliko vređate ljude na ličnoj osnovi, a da to nikakve veze sa politikom nema. Koliko čujem, Vi zapravo imate veze sa  prebijanjem svojih supruga, kao i Vaši veliki prijatelji Siniša Mali i Marijan Rističević, tako da je veoma bezobrazno da temu nasilja nad ženama prebacujete na drugoga. Optužba bilo koga u Srbiji za fašizam, a posebno onih koji su dokazani antifašisti, toliko je monstruozna da je neću ni komentarisati, ali Vas podsećam su neki od elemenata fašizma upravo kult vođe i batinaški odredi koji su karakteristični za SNS.
Što se tiče Vaše ocene da koalicija Dveri i DJB predstavlja „protivprirodni bludˮ – da li je moguće da imate smelosti da to komentarišete Vi koji sedite u vlasti sa Vukom Draškovićem, Ivicom Dačićem, Rasimom LJajićem, Aleksandrom Vulinom, Bogoljubom Karićem, Muamerom Zukorlićem... Gde je, dakle, kraj Vašem iživljavanju u svetu medijskog mraka koji ste napravili?
Zašto, Veliki Junače, ne izađete na makar jedan direktan TV duel i ne probate malo kako to izgleda kada Vaše mišljenje nije jedino već postoji i drugo i drugačije?

Gde bežite?"  
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta je Vučić na Ćirilici reko o svojim političkim protivnicima:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA