Najnovije

MRAČNE TAJNE ZADRUGARKE: "Jelena se j*bala za gram kokaina" (FOTO)

Jelena Krunić postala je ravnopravni učesnik najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga", a iako bivšu igračicu javnost gleda već godinama u raznim rijaliti-formatima, postoje mnogi detalji iz njenog života koje je uspela da sakrije.

Jelena Krunić (Foto: Instagram)

Devojka koja joj je svojevremeno dala stan na korišćenje Tatjana Mihajlovski odlučila je da otkrije sve najmračnije tajne ove zadrugarke.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Dec 5, 2017 at 11:05am PST

- Jelena je veliki prevarant i lažov. Pričala je kako je uzimala ogroman novac na snimanje BDSM filmova (vezivanje, dominacija, sado-mazo), a ja znam da je po danu snimanja dobijala 6.000 dinara plus za autobusku kartu do Novog Sada. Ukupno 7.000 dinara. Preko zajedničkog prijatelja došla je do mene. Drug me je molio da joj ustupim stan jer je ostala bez para. U taj stan dolazila je povremeno, kada je radila BDSM seanse sa klijentima i ko zna šta još. Ne verujem da su se samo bičevali, bilo je tu i prostitucije verovatno - započinje priču Tatjana i kaže da je Krunićku više puta zaticala kako se drogira u njenom stanu.
- To je bilo tokom 2015. godine i tada je seanse naplaćivala 50 evra po satu. Dolazila sam s vremena na vreme da proverim stan i zaticala sam je kako šmrče belo i pije. Jednom je bila toliko drogirana da joj je klijent lizao dupe i nije imala nikakav problem s tim što sam ja to videla. Uvek sam dolazila sa nekim u stan, tako da imam svedoke za sve što pričam, a imam i fotografije na kojima se vidi kako jaše mušterije, drži kokain u ruci i dopisivanja s njom u kojima nudi drogu. Rekla sam joj da ne može da razvlači drogu po mom stanu, ali ona je čak i mene pokušala da navuče, ali ja to nikada nisam konzumirala. Znam da joj je šifra za kokain bila "najbolja drugarica". Kada sam videla da mi je kokain svuda po kući, oterala sam je iz stana. Nalazila sam stalno krvave maramice, pocepane najlon čarape, jezivo - tvrdi Tatjana Mihajlovski i objašnjava čime se sve Jelena Krunić u tom periodu bavila.
- Znam da su je svi živi jurili za pare jer je pozajmljivala, pa se krila. U tom periodu je išla na Banovo brdo kod nekih likova, sa dvojicom se je*ala za gram kokaina. Čula sam da je isto radila i sa jednim Romom sa Dorćola - rekla je Tatjana i dodala:
- Hvalila se svima kako prodaje koku i podvodi igračice. Govorila je da može da nabavi gram za 80 evra i da od nje uzimaju mnoge poznate ličnosti. Pominjala je Nenada Lalatovića, fudbalere Partizana kojima se ne sećam imena, političare, pa i pevače. Ali znam da je većinom izmišljala. Brat Lalatovića je jurio da je bije jer je pričala da on uzima od nje i drogu i devojke, ne znam kako je uspela da se sakrije, čovek je poludeo kad je čuo. Znam da je pominjala u tom periodu i Darka Lazića i Dada Polumentu u smislu da s njima konzumira drogu - zaključila je Tatjana.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Mar 4, 2017 at 3:01am PST

Duguje plastičaru za silikonsko dupe

- Ona je napravila dil sa jednim poznatim plastičarom da mu plaća ugradnju grudi i zadnjice na rate, ali da mu nabacuje mušterije. I tog čoveka je zeznula i dalje mu nije isplatila implantate u dupetu.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Jan 31, 2016 at 6:10am PST

Voli i devojke, bila je sa nekom advokaticom

- Znam provereno da voli devojke, više puta je bila u šemi sa osobama istog pola. Znam i da je bila sa jednom advokaticom iz Beograda, ali joj ne znam ime.

Navlačila je devojke na drogu

- Jadne igračice koje su uglavnom iz unutrašnjosti je navlačila na drogu. Davala im je prvo besplatno, a onda kad se navuku, otkači ih.

Čula sam da je sada na heroinu

- Mnogo je propala od droge, alkohola i lekova. Ja s njom nisam u kontaktu već dve godine, ali čula sam od zajedničkih prijatelja da više nema para za kokain, a i da je niko neće, pa je prešla na heroin.

Daki je znao da se je*ala za drogu

Tatjana tvrdi da je Daniel Daki Savić, Jelenin bivši izabranik, bio upućen u sve što je ona radila.
- Daki je sve znao, čak je znao da se je*e za drogu. Ne znam zašto i kako joj je to tolerisao. Kakav je uopšte bio taj odnos.

Meša antidepresive i vino iz tetrapaka

- Ona je non-stop nadrogirana, a pije neki lek rivotril, mislim da je to antidepresiv. Nije ni čudo što ne zna za sebe većinu vremena. Čak sam je jednom zatekla kako pije vino iz tetrapaka, ono najjeftinije. Nije htela da započne seansu sa mušterijom dok ne popije.

A post shared by THE ONE (@jelena_krunic) on Mar 16, 2015 at 8:02am PDT

U filteru cigarete krila kokain

- Imam fotografiju na kojoj Jelena puši cigaretu, a svima je poznato da Jelena ne puši. Znam da je ta cigareta puna droge, zato se i slikala sa njom, da se hvali, a prah je krila valjda u filteru, ja se u to ne razumem. Procureo skandalozan snimak iz noćnog kluba gde su se devojke skidale za piće. Taj snimak možete pogledati OVDE.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Jelena Krunić se dohvatila sa Đeksonom
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA