Najnovije

RADIKALI NA ČUKARICI PORUČUJU: Da građani žive od svog rada!

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je danas Opštinu Čukaricu gde se informisao o rezultatima rada odborničke grupe i funkcionera u ovoj opštini, a kroz razgovor s građanima dobio je sugestije o potrebama stanovništva ovog dela Beograda.

Radikali u obilasku Čukarice (Foto: SRS)

U SRS kažu da je ta stranka je kao manjinski koalicioni partner zadužena za resore privrede, poljoprivrede i ekologije i aktivno učestvuje u radu organizovanja kulturnih i sportskih manifestacija. „Za dvadeset meseci učestvovanja u vlasti na Čukarici, na inicijativu naših odbornika, rešili smo mnoge komunalne probleme građana. Kroz podsticajna sredstva gradske uprave informisali smo, pozvali i pripremali dokumentaciju za preko 800 registrovanih poljoprivrednih gazdinstava koja su na taj način ostvarila svoja prava u oblasti pčelarstva, povrtarstva, voćarstva i sl. Program srpskih radikala na gradskom nivou jeste da se višestruko povećaju finansijska sredstva za podsticaj razvoja poljoprivrede u beogradskom ataru, kako bi na taj način naši sugrađani od svog rada mogli pristojno da žive, a time bi se ujedno i smanjio uvoz nekvalitetne hrane“, istakao je član Veća Zdravko Topalović i tom prilikom dodao:
„Na inicijativu srpskih radikala formirana je turističko – sportska organizacija sa ciljem da Čukaricu, kao oazu Beograda, u čijem sklopu se nalaze Ada Ciganlija, Košutnjak, Lipovička šuma, približi domaćim i stranim turistima. Želim da napomenem da smo podržali i aktivno učestvovali u organizaciji uspešnog međunarodnog turnira u vaterpolu koji se u letnjim danima održao na Adi Ciganliji, a plan nam je da ova manifestacija postane tradicionalna“, zaključio je Topalović. Šta je Aleksandar Šešelj poručio Savetu Evrope povodom Kosmeta, saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojislav Šešelj u kampanji za beogradske izbore
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA