Najnovije

NAJVEĆI USPEH SRPSKIH MISICA: Sara oduševila ceo svet na izboru u Maleziji! (FOTO/VIDEO)

Na svetskom izboru za mis turizma, koji je održan u gradu Melaka u Maleziji, titulu najlepše devojke na planeti osvojila je Kolumbijka Andrea Ketrin Gutieres, dok je predstavnica Srbije, Beograđanka Sara Miletić (20), proglašena drugom pratiljom.

Sara Miletić (Foto: Instagram)

Ovo je u poslednjih nekoliko decenija najveći uspeh srpskih lepotica na međunarodnim takmičenjima. Pre dve godine, na ovom istom izboru, naša Sara Stojanović je bila treća pratilja, a sada je Srbija napravila korak dalje.
 Foto promo


(Foto: promo) Lepa Beograđanka kaže da je uspela da na najbolji način predstavi svoju zemlju, njenu tradiciju i istoriju, zemlju u srcu Balkana gde se susreću različite civilizacije, kulture, vere, klime i reljefi, kao i spomenike iz srpske istorije, sa mnogobrojnim manastirima pod zaštitom Uneska.


Foto: promo - Iz Malezije ću poneti najlepše uspomene - rekla je druga pratilja mis turizma Sara Miletić. - U protekle tri nedelje, koliko su trajale pripreme, upoznala sam kulturu i tradiciju raznih zemalja koje su poslale svoje takmičarke. Cimerka mi je bila predstavnica Japana. U susretima sa medijima, razgovorima sa žirijem i druženju sa devojkama iz celog sveta, uspela sam najbolje što sam umela da im pokažem kakva je moja Srbija, moj Beograd, kakav smo narod mi Srbi i koliko smo gostoljubivi. Objasnila sam im da je u mojoj Srbiji najbolji provod, da se ponosimo tradicionalnim specijalitetima, ali i odličnim sportistima i svetski poznatim naučnicima poput Nikole Tesle i Milutina Milankovića. Pozvala sam sve da dođu u moju zemlju i uživaju u njenim čarima, kao što ja uživam svakodnevno.
Sanja se u Maleziji predstavila u večernjim haljinama, stilizovanoj srpskoj narodnoj nošnji, kupaćem kostimu i sportskoj opremi. U finalu je trijumfovala Kolumbijka, prva pratilja je iz Perua, druga naša Sara, treća iz Malezije, a lentu četvrte pratilje ponela je predstavnica Mongolije. Pogledajte defile u narodnim nošnjama: Pogledajte još neke od fotografija koje je Sara objavila iz Malezije:

Objava koju deli SARA MILETIC (@sara__miletic) dana 22. Jan 2018. u 12:51 PST

Kako su mladi kuvari iz Srbije osvojili Rusiju, pogledajte OVDE.  Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte izbliza i sve finalistkinje:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA