Najnovije

BOLESNO JE DA SE DRUŽIŠ SA NJOM: Sloba i Luna bacali flaše, vikali, plakali i zamalo raskinuli zbog Kije! (VIDEO)

Nakon suđenja u kome je Luna Đogani tužila Kristinu Kockar, jer smatra da ova zadrugarka i dalje gaji emocije prema svom suprugu, što vređa blogerku kako je istakla, došlo je do velike svađe između Đoganijeve i njenog oženjenog dečka Slobe Radanovića.

Nova svađa (Foto: Jutjub)

Sve je krenulo kada je Sloba prebacio Luni da je ona o njemu pričala po Beloj kući da je agresivac. To je potvrdio i Milan Milošević, dok je Luna sve negodovala, počela da baca flaše i rekla Milanu da više ne želi sa njim da razgovara.
U pi*ku materinu! U pi*ku materinu! Jesi sada završio?! Agresivac si! Najgori si! Mrzim te! Ne volim te! Da li ti je sada lakše?! Ja ne volim agresivce, nećemo biti zajedno! Završili smo! Skloni mi se! - vikala je Luna.
Ja sam čuo da si pričala da sam agresivac! Da li je to tvoj konačan odgovor?! Ja ne želim to da čujem! Ako odeš sada ovog trenutka, završili smo zauvek! Bogom ti se kunem - govorio je Sloba Luni.
Nakon ovoga Luna je obukla jaknu i otišla na farmu, gde je plakala, a onda je došao Sloba, sa kojim nije želela da razgovara. Svoju svađu nastavili su u radionici. Raspravi je u jednom trenutku svedočila i Divna DNK, koja je hranila piliće.
Da li ti stvarno misliš da je ona (Kristina Kockar) meni bitna i da je ona mene smirila? - pitao je Radanović svoju devojku.
Ne mislim, ali to nema veze sa tim - odgovorila je blogerka.
Ispala si glupa! Ti si ta koja se druži sa njom! Šta zbog mene? Ja sam prvi rekao da ne treba da se družiš sa njom! Boli me k*rac! Ti treba sa njom da imaš korektan odnos, a ne da se družiš! Ja sam prvi koji ti je rekao da ne treba da budeš toliko bliska sa njom i da je to bolesno. Alo sestro, ja sam promenio svoj život iz korena, da bih bio sa tobom - vikao je pevač.
Nije ona problem! A ti što od mene hoćeš da napraviš da sam ja ljubomorna budala, to je tvoj problem - nastavila je Luna.
Kako ti ne kapiraš da si ti meni jedina i da me boli k*rac i za Kristinu i za sve?! Mene pogađa što se ti ložiš na njihove komentare - pričao je Sloba.
Kako je izgledala svađa ovog ljubavnog para, koja je trajala preko 40 minuta i kako se ista završila, kao i šta su Luna i Sloba radili nakon svega, možete pogledati u video-klipovima koji se nalaze u nastavku ovog teksta. Dok su drugi na žurci, pijana Luna u krevetu zaskočila Slobu. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA