Najnovije

DEKLARACIJA OBUHVATA SRBIJU I SRPSKU: A šta je sa Crnom Gorom?

Dr Aleksandar Raković je danas gostovao u jutarnjem programu Televizije Pink povodom Deklaracije o opstanku srpskog naroda koju bi do Sretenja trebalo da usvoje narodne skupštine Republike Srbije i Republike Srpske.

Ilustracija (Foto: cdm.me)

Raković je kazao da Republika Srbija i Republika Srpska treba da podrže snage u Crnoj Gori koje žele da povrate srpsku državnost Crne Gore. On je naglasio da su Srbi jedini istorijski narod Crne Gore i da su došli pod udar dela sopstvenog naroda koji je odbacio izvorni identitet. „Taj deo naroda na čelu s Milom Đukanovićem, s novocrnogorskim identitetom, u konvertitskom zamahu se obračunava sa vrlinama istorijske Crne Gore“, naglasio je Raković.

Kosmetsko pitanje da se reši u vremenu povoljnijem za pravedne odluke

„Vladajuće stranke u Republici Srbiji i Republici Srpskoj bi imale veću podršku naroda kada bi pomogle da se na pravičan način reši srpsko pitanje u Crnoj Gori i srpsko pitanje u Hrvatskoj“, pojasnio je Raković. Kada je reč o „unutrašnjem dijalogu“ o Kosovu i Metohiji, on je podvukao kako je očit stav srpske inteligencije da kosovsko-metohijsko pitanje treba rešiti u vremenu koje će biti povoljnije za pravedne odluke te da s tim u vezi sada uopšte ne treba žuriti. Ima li nade da pravda stigne Ramuša Haradinaja, pogledajte OVDE. Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dodik: Deklaracija neće biti puko slovo na papiru
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA