Najnovije

PETRUŠIĆ: Obavestio sam Amerikance da Pacoli plaća teroriste na Kosovu! (VIDEO)

Jugoslav Petrušić, nekadašnji pripadnik Francuske obaveštajne službe je u emisiji novinara Milomira Marića komentarisao najnovije pretnje Islamske Države da pokrenu rat na Kosovu. Nekoliko povratnika iz Sirije je i uhapšeno.

Jugoslav Petrušić (Foto: Jutjub)

- Prošle godine sam dva puta odlazio u SAD u zvanične institucije upravo da im kažem da u Albaniji u dva mesta pored mora postoje centri ID gde se dogovaraju kako će putem Albanije i Kosova propagirati politiku koja će im ostvariti ciljeve na ovim teritorijama. Bitka nije završena već uspavana, većinom ID kupuje kurdske ratnike, odnosno ljude iz Kurdistana. Jedino mesto gde mogu da organizuju svoje terorističke jedinice je jedno selo u Albaniji, gde žive Iranci, oficiri šah Reze Pahlavija, koji su pobegli još 1980. Oni su nastavili sa svojim terorističkim delovanjem i danas, većinu minsko eksplozivnih sredstava ručne izrade prave ti ljudi. I Albanija je, ne pričam zbog konflikta sa Srbijom, već je problem mnogo širi, najveća opasnost i po bezbednost Amerike, njenih predstavnika države. Ipak, na prvom udaru su Srbi, na sreću aktivirali smo spoljnju politiku koja daje dobre rezultate. Prvo će ipak ići prema njihovim ljudima, da ih disciplinuju, jer ako to ne urade u svojim redovima, ne mogu dalje da napadnu ostale.. tako da predstavljaju opasnost po muslimane, pa onda idu naši građani i svi ostali...rekao je Petrušić i istakao:

- Bedžet Pacoli je dao novac to odgovorno tvrdim, za te jedinice koje se kriju između Đakovice, Junika i Dečana, nikad nisu menjali lokaciju, i dalje se nalaze u Juničkim planinama, a strane službe ne žele da nam daju snimke.

A šta je još rekao pogledajte u videu: 

Pročitajte OVDEzašto su Albanci u žešćem haosu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA