Najnovije

Vaterpolisti i džudisti Crvene Zvezde dobili novu sportsku opremu - Macron (FOTO)

Potpisivanjem ugovora u Pres centru SD Crvena zvezda ozvaničena je saradnja između klubova Crvene zvezde i proizvođača opreme "Macron", kao i "Elit akademije".

Crvena Zvezda (Foto: sd-crvenazvezda. net)

Sportsko društvo, Vaterpolo klub i DŽudo klub Crvena zvezda potpisali su sponzorske ugovore sa distributerima sportske opreme “Macron”, kao i “Elit akademije”. Vaterpolisti i džudisti Crvene Zvezde u narednom periodu nosiće sportsku opremu “Macron” koja je već zvanična oprema i Zvezdinih fudbalera.

- Mogu da vam kažem da sam danas veoma ponosan. Od kada je “Macron” postao zvanična oprema naših fudbalera, FK Crvena zvezda beleži velike uspehe i ono o čemu su svi zvezdaši maštali – ušli smo u Ligu šampiona. Ušli smo u drugu dimenziju sporta koju zvezdaši dugo godina nisu imali prilike da vide – rekao je Igor Milojević, generalni sekretar SD Crvena zvezda i direktor Vaterpolo kluba.

– Pozdravio bih svoje prijatelje Jelenu i Mišu koji su svojim ličnim zalaganjem doprineli i pomogli da Sportsko društvo Crvena zvezda u budućnosti ima jednu pragmatičnu i delotvornu ulogu, a to je mogućnost dobijanja sponzorskih ugovora vezano za sportsku opremu. U današnje vreme je jako teško manjim sportovima da dođu do nekih sponzora koji će sportistima omogućiti da se takmiče u kvalitetnoj i vrhunskoj opremi kakva je “Macron”. Mi najbolje znamo i veoma nam je bitno da kompletan klub, od seniora do onih najmlađih takmičara budu jednobrazno obučeni i u kvalitetnoj opremi. To je ono što daje imidž ekipi i tako bi trebalo da bude po renomeu i imenu Crvene zvezde, da radimo sa najboljima – izjavio je Milojević, koji je dodao da se nada da će se u budućnosti saradnja proširiti i na ostale klubove iz porodice SD Crvena zvezda.

– “Elit akademija” je iskorak u budućnosti SD Crvena zvezda. Mi želimo da radimo na unapređenju svojih unutrašnjih kadrova, od takmičara, trenera, rukovodioca našeg sportskog društva da možemo da pariramo u budućnosti koja neminovno, brzo i ozbiljno kuca na naša vrata. Novi tehnološki procesi su već u sportu, a ne samo u industriji, i mi moramo da pratimo korak, da se obrazujemo, na svakodnevnom nivou da dolazimo do novih saznanja i do novih tehničkih opremljenosti koaj će nam dati prednost u budućnosti. Nadam se da će SD Crvena zvezda biti elitni predvodnik sportskog establišmenta u budućnosti i da ćemo na jedan dobar način da usavršimo naše kadrove, a onda da dođemo do željenih ciljeva, a to je samostalna infrastruktura i bolji kvalitetniji uslovi za obavljanje naše osnovne delatnosti, a to je pravljenje vrhunskih sportista i vrhunskih rezultata – istakao je Milojević.

Generalni sekretar DŽudo kluba Crvena zvezda Vladan Gačić zahvalio se svima koji su učestvovali na uspostavljanju ove saradnje.

– Veoma sam ponosan što sam član ovako jedne velike porodice kao što je Crvena zvezda. Iako smo “mali sport”, kako nas predstavljaju, pravimo velike rezultate uz pomoć ovih divnih ljudi. Nadamo se da ćemo praviti još bolje sportske rezultate i već do kraja godine očekuje nas Evropsko klupsko prvenstvo gde ciljamo najviši plasman – istakao je Gačić.

Direktor Vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević napomenuo je da će vaterpolisti Crvene Zvezde već u petak protiv Mladosti promovisati svoju novu opremu “Macron”.

– Vaterpolisti Crvene zvezde svoju sezonu počinju u petak u Zagrebu protiv Mladosti i već tada ćemo biti u opremi “Macron”, a sledeće nedelje počinjemo i takmičenje u Ligi šampiona, protiv jedne od najboljih ekipa Pro Reko, gde će naši sportisti imati veliku šansu da se dokazuju i da u budućnosti postanu stub vaterpola u Srbiji – zaključio je Milojević.

Habib preti. Pogledajte OVDE šta je rekao da će uraditi.

Izvor: sd-crvenazvezda. net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Takmičenje mladih džudista u hali Pionir

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA