Najnovije

HAOTIČNA NOĆ: 8 zadrugara završilo u zatvoru, ali to nije sve! Surovu kaznu Velikog šefa će svi pamtiti! (FOTO)

Aleksandra Subotić, David Dragojević, Adam Đogani, Dorotea Jovanović, Nemanja Tošić, Mina Vrbaški, Joca Putniković i Luna Đogani su rešili malo da se "igraju" lopova. 

Krađa (Foto: Jutjub)

Oni su na trenutak zaboravili da se nalaze u rijalitiju "Zadruga" gde nije sve baš igra bez posledica. Kukajući kako su gladni, došli su na "genijalnu" ideju da opljačkaju prodavnicu. 

Naravno, ovako nešto nije promaklo Velikom šefu, pa je brže bolje poslao "policiju" po njih. Bilo je tu jurnjave, delimičnog opiranja, ali su na kraju svi oni završili u zatvoru. 

Istina, tamo se nisu predugo zadržavali, jer je Veliki šef smislio za njih odgovarajuću kaznu koju je hteo što pre da im saopšti. Pre nego što su čuli o čemu se radi, zadrugari su komentarisali kako ih sigurno neće kazniti oduzimanjem honorara, s obzirom na to da zapravo nisu ni stigli do kraja da počine delo.

Nakon što su se svi zadrugari okupili za stolom, bliznakinja je pročitala pismo u kojem je stajao upravo najveći strah kradljivaca. Svako od njih kažnjen je oduzimanjem nedeljnog honorara. 

Gole slike Mine Vrbaški pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Žestoka svađa Snežane i Bredndona.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA