Najnovije

RUSKI EKSPERT: Sofisticiran sistem vazdušne odbrane biće raspoređen širom Sirije! Mogu da onemoguće i neutrališu...(VIDEO)

"Sofisticirani sistem vazdušne odbrane biće jednak onom u Rusiji, u Siriji će biti uspostavljen najbolji sistem zaštite u svetu", najavio je konsultant ruske kompanije koja proizvodi elektronske radio tehnologije.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

"Nedavno su u Siriju dopremljeni novi sistemi kako bi se promovisala upotreba ruskih elektronskih naprava za eliminisanje ratnih dejstava", rekao je Vladimir Mekijev, savetnik kompanije Electonic Technologies.

"Na primer, novi sistemi mogu eliminisati kratkotalasnu komunikaciju, koja lišava napade na Siriju, jer onemogućava kontrolu ratnih sredstava u vazduhu, na kopnu i na moru", rekao je ruski savetnik.

"Novi uređaji mogu da onemoguće bilo koji izviđački avion koji pokušava da špijunira Siriju i da neutrališu ono što avion može da nosi, pogotovo vođene bombe i "pametne" projektile, kako je istakao konsultant ruske kompanije koja proizvodi sredstva za elektronsko ratovanje.

"U stvari, Sirija će operisati sistemom odbrane sličnom onom u Rusiji i smatra se najboljim sistemom ove vrste na svetu."

Zbog ovog moćnog ruskog oružja Amerika preti Indiji. Pročitajte OVDE sve o tome.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA