Najnovije

VUČIĆEV HLADAN TUŠ ZA AMBASADORA: Skot proklamovao tkz. Kosovo u Vladi Srbije, usledio je odgovor koji mu je zavezao usta!

- Nisi ti tu ambasadore da ispravljaš novinare, nego da odgovaraš na pitanja, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom izjave američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota, koji je rekao da je Kosovo nezavisna država.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Šta god da je ta takozvana vlada za vas, za nas je ona takozvana vlada. Nisi ti tu ambasadore da ispravljaš novinare, nego da odgovaraš na pitanja - rekao je Vučić.

Kako je kazao, bilo bi lepo i pristojno da je ambasador pokazao malo više poštovanja za zemlju domaćina, ali "Amerika je supersila".

Govoreći o rešenju kosovskog problema, Vučić je rekao da ćemo imati "mnogo teških problema, a moje pitanje bi bilo i za Kosovo i za strane vlade, što pregovarate Srbijom ako su sve to suverene vlade, zašto tražite utočište za njih u UN?".

"Umro je u snu, a pre toga sebi zabio nož u grudi" Jelena je pozvala policiju i ispričala zašto joj je suprug mrtav, ali u istrazi je nastao veleobrt

- Deseti put ih pitam o vojsci Kosova, gde to piše? Vidite, ništa od toga nema, čisto nasilje, pravno, a to posle prati fizičko, i zato i jesam uplašen, ali uradićemo sve da zaštitimo naš narod - rekao je Vučić.

Šta je rekao Skot?

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot izjavio je sinoć da kosovska vlada nije takozvana, već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlja, sa svojim izabranim predstavnicima.

Skot je tako odgovorio u Vladi Srbije na pitanje novinara koliko ima nade za mir kada se stalno vrši pritisak na Srbiju za razgovore sa tzv. vladom Kosova u kojoj sedi pola ljudi koji imaju kriminalne dosijee ili su pred sudskim gonjenjem.

- Nije tzv. vlada Kosova već Vlada Kosova, mi posmatramo Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu. Oni su izabrani predstavnici Kosova i sa njima imamo kontakte kao sa bilo kojim predstavnicima neke države u regionu - rekao je američki diiplomata.

Pročitajte OVDE kako je Brnabić zapretila Skotu.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milan Stamatović: Aleksandar Vučić gde god se pojavio iza njega je ostala pustoš!

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA