Najnovije

DŽIHADISTI NAPALI GRAD ALEP! Granate padaju na sve strane! Žestok udar na gusto naseljenu oblast najvećeg sirijskog grada!

DŽihadistički pobunjenici pokrenuli su novi napad na glavni grad provincije Alepo, danas popodne.

Napad džihadista (Foto:Jutjub)

Nacionalni oslobodilački front (NLF), podržan od strane Turske, navodno je ispalio nekoliko artiljerijskih granata i raketa prema novom okrugu grada Alepa, što je izazvalo brojne eksplozije u civilnim četvrtima. Do sada nije prijavljena nikakva šteta, niti se zna da li ima povređenih. Kao odgovor na džihadistički napad, Sirijska arapska armija je ispalila niz projektila prema oblastima Rašidin 4 i 5. Ovaj najnoviji napad pobunjenika podržanih od strane Turske dolazi samo nekoliko dana nakon što su opozicione grupe odbile da napuste određenu demilitarizovanu zonu u provincijama Alepo, Idlib, Latakija i Hama.

Žestoki napad Islamske države na Kurde u istočnoj Siriji. Pogledajte OVDE detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Propagandni spot takozvanog Nacionalnog fronta oslobođenja, opozicionih, pobunjeničkih snaga podržanih od strane Turske. NFL često stoji iza kukavičkih i podmuklih napada na snage sirijske vojske i to u trenucima postignutog dogovora o demilitarizaciji konfliktnih oblasti u Idlibu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA