Najnovije

KIJI OTKRIVEN TUMOR DOJKE: Opipala čudnu izraslinu, pa otišla na pregled, tada je počela agonija

Kristina Kija Kockar ima benigni tumor na levoj dojci, koji će uskoro morati da odstrani hirurškim putem.

Kija (Foto: Jutjub)

Pre nešto više od nedelju dana pobednica prve sezone "Zadruge" otišla je na pregled u jednu privatnu ginekološku ordinaciju zbog sumnjive kvržice koju je uočila tokom samopregleda. Lekar ju je odmah uputio na Institut za onkologiju i radiologiju radi dalje dijagnostike i nastavka lečenja, i tada je počela Kijina agonija.

Prema saznanjima, Kockareva je čak tri puta bila kod jednog od najboljih doktora za kancer dojke kako bi sto posto bila sigurna u dijagnozu, a po njegovom mišljenju, neophodno je da se uradi najpre biopsija tkiva, a potom i odstranjivanje tumorske mase.

- Prošle nedelje Kija je došla prvi put na Institut, bila je jako uplašena pre pregleda. Lekar, koji ima višedecenijsko iskustvo u lečenju onkoloških pacijenata, odmah joj je rekao da je najverovatnije u pitanju benigna promena na dojci, ali da je potrebno uraditi dodatne analize i pretrage i uputio ju je na kliniku za dijagnostiku u sklopu Instituta. Tamo je došla nakon dva dana, uradila potrebne snimke i oni su pokazali da je tumorska masa najverovatnije benigna. Kako bi u potpunosti bili sigurni, uradiće se i biopsija - rekao je izvor sa Instituta za onkologiju, dodajući da je Kristinina intervencija zakazana za početak sledeće nedelje.

- Za nekoliko dana će biti urađena biopsija, posle koje ona može da nastavi svakodnevne aktivnosti. Bez obzira na rezultate, moraće da se uradi i odstranjivanje tumora, ali kako je po svoj prilici benigna promena u pitanju, u tom slučaju intervencija nije hitna - zaključio je sagovornik.

Sloba uplašen za Kiju

Kijin bivši muž Sloba Radanović nije bio upućen u to da ona ima zdravstvene probleme, već je to saznao iz medija.

- Prvi put čujem za to. Da ima rak, znao bih. Presekli su me s tom informacijom. Iskreno, verujem i želim da verujem da je dezinformacija u pitanju.

Ona zna da na mene uvek može da računa i da se osloni šta god da je u pitanju - poručio je pevač.

Bahanalije učesnika rijalitija zgrozile su naciju, a o silovanju su brujali i strani mediji. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ovako izgeleda novi dom Kije Kocakar

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA