Najnovije

SRPSKA DESNICA OSUĐUJE NOGOV POSTUPAK: Tvrde da su Dveri anti-državni projekat

Srpska desnica najoštrije osuđuje jezive pretnje smrću koje je poslanik Dveri Srđan Nogo izrekao na račun predsednika Vlade Ane Brnabić i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, piše u njihovom saopštenju.

Srpska desnica (Foto: Jutjub)

'’Očekujemo od nadležnih organa da hitno reaguju na otvorene pretnje smrću, jer iste stižu od Dveri već dokazanih nasilnika, koji se ne libe da kukavički napadaju čak i žene.

Dveri kao deo Saveza za Srbiju, za koju tvrdimo da je jedan anti–državni projekat formiran od stranih službi, pozivaju na rušenje države i ustavnog poretka i za to moraju odgovarati u skladu sa zakonom'’, navodi se u saopštenju Srpske desnice, i dodaje se:

'’Jasno nam je da Srđan Nogo i ostali đilasovi pešadinci iz Dveri moraju da opravdaju, stotine hiljada dolara uloženih u njihov projekat jurišnika NATO desnice'’.

'’Tajkunima i banditima poručujemo da se ne igraju sa narodom Srbije i sa Srbijom i da ne potpiruju pučeve i prevrate jer novi 5. oktobar ili još nešto gore i strašnije nećemo nikada dozvoliti'’, poručuje Srpska desnica.

Kako raskol u crkvi može da utiče na Srbe, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sporne reči Srđana Noga

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA