Najnovije

Festival filma o životinjama “Lajka” od 9. do 11. oktobra!

Ekološki i bioetički festival za oslobođenje životinja.

Udruženje “Sloboda za životinje” i Dom omladine Beograda od 9. do 11. oktobra organizuju prvi Festival filma o životinjama LAJKA.  Program, koji će obuhvatiti projekcije filmova i razgovore, biće održan u Klubu Doma omladine, a ulaz je slobodan.

Festival je osmišljen sa jasnim ciljem promovisanja prava životinja, ali i edukacije publike – kako o nasilju nad životinjama, tako i o strategijama aktivizma i borbe protiv tog nasilja.

Na festivalu će govoriti profesori, predavači, aktivisti i edukatori iz Amerike:  dr Vil Tatl,  koji je svetski poznat po bestseleru “Ishrana za mir u svetu” ,Tobijas Line, aktivista i profesor kritičke animalistike na Univerzitetu Lund u Švedskoj, kao i  aktivisti i profesori iz Slovenije, Hrvatske, Grčke i Srbije.

Festival je u potpunosti neprofitan, osmišljen kao kolektivni aktivizam i učešće  svih: kako predavača tako i publike, a ulaz na sve sadržaje je slobodan i besplatan. “Lajka” festival filma o životinjama nastoji da omogući potpuno otvorenu i svima dostupnu platformu za širenje veganske poruke, znanja i značajnih informacija o pospešivanju života i zdravlja životinja, ljudi ali i eko-sistema čitave planete.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA