Najnovije

"Stopalići" pune bioskope, a deci vraćaju osmeh na lice!

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvezdanom glumačkom postavom i originalnom muzikom , „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji - čoveka. Vest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tera ih da se zapitaju šta još postoji u velikom svetu izvan njihovog snežnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

Foto-BLITZ FILM

Šta ako nešto što mislite da ne postoji, misli da VI ne postojite? 
Šta ako su legende o divovskim jetijima istinite – o njihovoj gustoj dlaci, gromkom glasu i ogromnim stopalima – poput priča koje oni pričaju o nama…samo obratno. Za njih mi smo bezdlake male zveri s kreštavim glasom i neverovatno malim stopalima. I nepostojimo. Tj. dok jedan jeti ne ugleda čoveka svojim očima i počne da veruje. 
    To je velika ideja na kojoj su nastali „Stopalići,” vesela, duhovita, porodična avantura smeštena u snegom zavejanom svetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovek po imenu Persi sretne licem u lice s jetijem po imenu Migo. Ovaj neverovatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, naterati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji. 

Izvor:Pravda


 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA