Najnovije

PUTINOVA GVOZDENA PESNICA ZDROBILA DŽIHADISTE U SIRIJI: Fantastičan učinak ruskih vazduhoplovnih snaga! Brojke sve govore! (VIDEO)

Više od 122.000 terorističkih objekata je uništeno od strane ruskih vazduhoplovnih snaga u Siriji. Ruske vazduhoplovne snage napravile su više od 40.000 letova, uključujući 21.000 letova tokom noći. Tokom operacija u Siriji izvršili su napade na oko 122.000 terorističkih objekata, izjavio je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

Ruski avioni (Foto: Ministarstvo odbrane Ruske Federacije)

- Tokom vojnih akcija, izvršeni su napadi na oko 122.000 terorističkih objekata. Većina militanata je eliminisana - rekao je Šojgu.

- Stekli smo veliko vojno iskustvo u Siriji i spremni smo da ga podelimo sa drugima- istakao je on dodajući da se Sirija vraća mirnom i normalnom životu.

- Kao rezultat zajedničkih napora ruskog Centra za pomirenje sukobljenih strana, preko 2.500 naselja iz cele zemlje već je uključilo u proces pomirenja - rekao je ministar odbrane.

- Posebna pažnja posvećena je rešavanju humanitarnih pitanja u Siriji i pomoći izbeglicama i raseljenim licima u povratku njihovim domovima - zaključio je on.

Američki generali zgranuti onim što su videli. Pogledajte OVDE šta Rusi imaju.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte razornu moć ruskih bombi bačenih na pobunjeni i džihadistički Idlib

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA