Najnovije

Desničari održali protest ispred LSV i NDNV: Ako nisu izdajnici što osećaju prozvanima?! (FOTO/VIDEO)

Srpska desnica je održala danas protest ispred kancelarije Nezavisnog društva novinara Vojvodine i LSV reagujući na njihova saopštenja i delovanje koje ocenjuje kao antidržavno.

Protest u Novom Sadu (Foto: SD)

Preko sto pripadnika Srpske desnice održalo je protest, krećući sa platoa SPENS-a u Novom Sadu, do prostorija Lige Socijaldemokrata Vojvodine, gde je poverenik za severnu Srbiju, Srpske Desnice Mihailo Janjić održao govor, napominjući da se upravo u zgradi iza table na kojoj stoji natpis LSV štampao pasoš tzv. republike Vojvodine, te da Srpska desnica nikada neće dozvoliti izdajnicima i stranim plaćenicima da otcepe Vojvodinu.

Protestna šetnja se nastavila prema centru Novog Sada do prostorija NDNV. Ispred prostorija NDNV, koje se nalaze u Zmaj Jovinoj ulici, u samom centru Novog Sada, govor su održali Miša Vacić, predsednik Srpske desnice i Milan Vuković predsednik gradskog odbora SD za Novi Sad.

 

Posted by Srpska desnica on Nedelja, 21. oktobar 2018.

Vacić je u govoru istakao da su na današnji dan okupatori streljali nevine đake u Kragujevcu, dok su u zločinu pomagali domaći izdajnici, te da Srbija takvo nešto više nikad neće dopustiti da se ponovi.

– Braćo i sestre na današnji dan 1941. godine okupatorske snage su u Kragujevcu streljale 7000 nevinih civila, među njima učenika i profesora Kragujevačke gimnazije. Streljali su ih jer nije imao ko da ih zaštiti. Da li ćemo danas, 77 godina kasnije dozvoliti da nam napadaju one koji nas štite od mogućnosti da se ponovi tako nešto? – rekao je Vacić.

Vacić je naglasio da upravo NDNV prednjači u napadima na srpske institucije, na Srpsku Crkvu, Državu, Vojsku i BIA, koji su garant bezbednosti i identiteta srpskog naroda.

– Da li ćemo dozvoliti da napadaju Bezbednosno informativnu agenciju, policiju i vojsku, poslednji bedem našeg naroda i naše države od neprijatelja, terorista, manijaka i silovatelja, organizovanog kriminala i svih onih koji ne žele dobro NAŠEM narodu i NAŠOJ državi?!- rekao je lider Srpske Desnice.

Protest Srpske Desnice protiv Nezavisnog društva novinara Vojvodine

Protest Srpske Desnice protiv Nezavisnog društva novinara Vojvodine

Posted by Patriot.rs on Nedelja, 21. oktobar 2018.

„Ovo je naša država i ovo su naša pravila!“ – Skandirali su desničari.

– U našoj, normalnoj državi, moraju da postoje Naša Normalna pravila, a to su da ne možemo, ne smemo dopustiti da neosnovano optužuju i bezrazložno napadaju strukture bezbednosti ovog naroda i ove države. Možda su se našli prozvanima, možda su se prepoznali, a možda imaju drugi narod i drugu državu, te im ne odgovara da neko brani NAŠ narod. Mi njih napadati nećemo, ali dokle god žive u Našoj državi, moraju poštovati Naša pravila. – istakao je Vacić.

Izvor: Patriot

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vacić osuđuje napad na Albance u Novom Sadu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA