Najnovije

ŠEŠELJ: Tadića ću strpati u gepek i odvesti ga na jedno izuzetno mesto!

Lider radikala Vojislav Šešelj poručio je lideru SDS i bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću da će pre ili kasnije odgovarati za to što je prikrivao ubice dvojice gardista 2004. godine na Topčideru.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj, koji je juče bio apsolutni hit na Sajmu knjiga, reagujući na Tadićev poziv da se lično obračunaju, poručio je da će ga "gepekovati".

- Šešelj mi huliganski preti da se "sprema lično da me saslušava". Baš bih voleo da taj osuđeni zločinac protiv čovečnosti pokuša lično da me sasluša kako bih mogao lično i da mu odgovorim - napisao je Tadić na Tviteru, na šta šef SRS kaže da jedva čeka taj susret kako bi Tadić konačno odgovarao za svoja nedela.

- Tadića ću prvo strpati u gepek, a zatim ga odvesti na jedno izuzetno mesto. Lancima ću mu noge pričvrstiti za pod, dok ću mu ruke zavezati za plafon. Visiće, jer je namerno prikrivao narko-dilere, ubice dvojice gardista Dražena Jakovljevića i Dragana Milovanovića. Osobe koje su odgovorne za njihovo ubistvo sakrivale su drogu u podzemnom skloništu 'Karaš' - naglašava Šešelj.

On dodaje i da je lider SDS odgovoran i za izdaju srpskih heroja.

- Nateraću ga da odgovara i za to što je Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića isporučio Haškom tribunalu - zaključuje Šešelj.

Britanski vojnici psihički pucaju i izvršavaju samoubistva. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte jedan od starijih skupštinskih obračuna Vojislava Šešelja i Borisa Tadića

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA