Najnovije

PUTIN ODLIKUJE BIKOVIĆA: Ogromna čast za srpskog glumca

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin lično će odlikovati našeg glumca Miloša Bikovića ruskom državnom nagradom “Medaljom Puškina”, saopštio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin.

Miloš Biković u filmu ''Led'' (Foto: Jutjub)

- Saopštio sam sjajnom srpskom glumcu Milošu Bikoviću da on dobija rusku državnu nagradu, “Medalju Puškina”. Planirano je da će odlikovanje dodeliti Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin 4. novembra u Kremlju. Radujemo se i čestitamo - objavio je Čepurin na svom Tviter profilu nakon sastanka sa Bikovićem.

Miloš Biković nekoliko godina unazad gradi ozbiljnu karijeru u Rusiji. Sve je počelo saradanjom sa legendarnim rediteljom Nikitom Mihalkovim na filmu “Sunčanica” 2014, a nastavilo se brojnim ulogama u ruskim serijama i filmovima.

Mladi srpski glumac, koji danas živi u Rusiji, nedavno je rekao da je ruski narod sličan našem po duhu i sistemu vrednosti.

- Nas je formirao jedan slovenski mentalitet i pravoslavni sistem vrednosti, kao i slična istorija. Uvek smo bili na istoj strani i prošli smo kroz slična iskušenja – rekao je Biković.

 

 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA