Najnovije

SRPSKA VODITELJKA NAPLAĆUJE SEKS 300 EVRA: Posao počeo da joj opada u Srbiji, a sada podvodi devojke u Crnoj Gori!

Iako bi mnogi rekli da seksualne usluge koje pružaju elitne prostitutke u Srbiji koštaju i po nekoliko hiljada evra, stvarnost je drugačija.

Ilustracija (Foto: printskrin)

TV voditeljki koja se bavi najstarijim zanatom kao madam, cene u njenoj kući nisu onakve kako se spekuliše.
 
Naime, srpska madam sa malih ekrana započela je svoj biznis pre nekoliko godina, a tada su seksualne usluge koje pružaju njene devojke koštale 600 evra, međutim, kako je potražnja opala, ona je rešila da promeni cenovnik.

- U biznis je ušla samouvereno i verovala je da će zahvaljujući svom imenu moći da naplaćuje veću sumu za usluge koje pružaju devojke koje ona podvodi. Međutim, klijenti su vremenom prestali da joj se javljaju jer su na tržište došle mlađe devojke, a ona radi sa iskusnim damama. Kada je shvatila da će izgubiti stalne mušterije, TV madam je prepolovila cene. Uzimala je oko 600 evra po devojci za noć, a posle dve godine je smanjila tarifu - kaže izvor i otkriva koje su cene sada na tržištu.

Za usluge svojih devojaka uglavnom naplaćuje oko 300 evra, a kada eventualno rade dve devojke, za njih dobije 500 evra. S druge strane, njene redovne mušterije ponekad traže da im omogući plaćanje na rate ili da ih sačeka nekoliko dana. Ona zna da joj to ne ide u prilog, posebno ako se pročuje, međutim, stalnim klijentima mora da izađe u susret - kaže izvor i dodaje da njen život nije lak.

- Iako mnogi zamišljaju da je život jedne takve žene samo luksuz i sjaj, stvarnost je potpuno drugačija. S obzirom na to da i dalje radi na televiziji, a ima i porodicu, nije potpuno srećna. Ima više prohteva nego što bi mogla da podnese finansijski, a kako joj posao sa devojkama opada, došla je na ideju da proširi svoj biznis na Crnu Goru - kaže izvor i dodaje da je TV madam poslednjih godinu dana posao preusmerila na Crnogorsko primorje i bogate biznismene iz inostranstva, ali i crnogorske političare.

Za razliku od Srbije, gde joj je posao opao, pa je morala da spusti cene, u Crnoj Gori joj biznis cveta. Tokom prošlog leta zaradila je mnogo više za jednu sezonu nego za godinu dana u Beogradu. Dole su svi mnogo opušteniji i ne vode toliko računa o tome da li će ih neko videti. NJene devojke su stalno bile na jahtama, naročito u Porto Montenegru, gde se okupljaju bogati biznismeni. Ona je provela nekoliko nedelja sa njima, ali se brzo vratila u Beograd jer je morala da vodi računa o porodici - kaže zvor blizak TV madam.

Kamiondžije objavile vodič kako naći prostitutke širom Evrope. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Elitna prostitucija u Srbiji: Od profesorki do studentkinja, bave se time zato što to vole

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA