Najnovije

KATASTROFALNI PORAZ CRVENE ZVEZDE: Pari Sen Žermen pobedio ubedljivo sa 6:1! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirani su od Pari Sen Žermena u drugom kolu grupne faze Lige Šampiona 6:1 (4:0). Golove su postigli: Nejmar 20, 22, 81, Kavani 33, Di Marija 42, Mbape 70 – Marin 74.

Pari Sen Žermen-Crvena Zvezda 6:1 (Foto: Jutjub)

Crveno-beli su doživeli pravo otrežnjenje protiv jednog od najjačih timova na svetu i iz prve ruke se uverili kako izgleda fudbal na najvišem nivou. Srpski šampion nije uspeo da ponovi ni deo partija koje je pružao u prethodnom delu sezone, najviše zbog kvaliteta protivnika, pa je prekinuo niz od 38 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.



Posle ovog neuspeha, Zvezda je pala na poslednje mesto grupe C sa jednim bodom, koliko ima i Napoli sa utakmicom manje. PSŽ je trenutno drugi sa tri boda, isto koliko ima i Liverpul koji od 21.00 igra sa Napolitancima. Utakmica na „Parku prinčeva“ počela je u mirnom ritmu, Parižani su odmah preuzeli kontrolu, ali osim sporadičnih napada, nisu previše zapinjali. Zvezda je bila agresivna sve do 20. minuta, kada je Vujadin Savić oborio Nejmara na nekih 20 metara od gola.

Brazilac je perfektno izveo slobodnjak i doveo svoj tim u vođstvo, da bi manje od 120 sekundi kasnije na semaforu pisalo 2:0. Mnogo prostora je po desnom boku ostavljeno Kilijanu Mbapeu, on je vratio povratnu na peterac gde je utrčao Nejmar i duplirao prednost. Tog trenutka koncepcija igre „crveno-belih“ se potpuno raspala i oni su se potpuno izgubili.

Činilo se da je ekipa Tomasa Tuhela malo spustila ritam, ali to nije bio slučaj – Edinson Kavani je uz mnogo sreće postigao treći gol, posle čega je Anhel di Marija nastavio agoniju našeg tima. Mogli su „Sveci“ da imaju i mnogo više od velikih četiri razlike na poluvremenu, ali Mbape i Nejmar nisu realizovalo još nekoliko stopostotnih prilika.

MUP objavio saopštenje povodom napada na kuću Svetlane Cece Ražnatović. Pogledajte OVDE.

Izvor: srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Veliki poraz Crvene Zvezde u drugoj utakmici Lige šampiona. Crveno-beli su izgubili od Pari Sen Žermena rezultatom 6:1

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA