Najnovije

SAVEZ ZA SRBIJU: Zaustaviti prodaju nacionalnih resursa

U Kotraži, u gornjem Dragačevu otvorena je prva kancelarija Saveza za Srbiju i održana tribina na kojoj je poručeno da se mora više investirati u poljoprivredu i da treba zaustaviti prodaju najvažnijih nacionalnih resursa.

Savez za Srbiju (Foto: Jutjub)

Dragan Đilas je rekao da ne može niko da ga ubedi da će Arapi bolje da upravljaju PKB-om nego što bi to radili naši ljudi, saopštila je pres služba SzS. Prema njegovim rečima, oni koji prodaju zemljište i izvore vode su za njega najveći izdajnici.

Predsednik “Dveri”, Boško Obradović ocenio je da u Dragačevu postoji snažan opozicioni potencijal, uz tvrdnju da oni koji su bili četiri godine na vlasti za Dragačevo nisu uradili ništa, a Milan Stamatović naveo da je u Dragačevu prva prilika da se “monopol” SNS razbije.

Potpredsednik “Narodne stranke” Miroslav Aleksić ukazao je na probleme poljoprivrednika, tvrdeći da je budžet za poljoprivredu pao, a da se za druge strane pare troše na Arape i lažne investicije.

Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije “Sloga” tvrdi da je plan vlade da se privatizuje namenska industrija što znači, kako kaže, da to očekuje i fabriku “Milan Blagojević” iz Lučana.

Ako Makedonci mogu da se suprotstave stranim režiserima, onda to mogu i Srbi. Pogledajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Gostovanje “Saveza za Srbiju” u Šapcu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA