Najnovije

"Plejboj" zečica predstavlja Narodno pozorište: Zaposleni besni

U sezoni kad srpski nacionalni teatar proslavlja 150 godina od osnivanja, marketing timu Narodnog pozorišta pridružila se i nekadašnja misica Hrvatske i plejboj zečica Hjua Hefnera Mirela Krajinović, što je razbesnelo pojedine zaposlene u ovoj ustanovi kulture.

Narodno pozorište u Beogradu (Foto: Pravda)

Angažman u najznačajnijoj instituciji kulture u zemlji Mirela je i sama potvrdila u nedavnom intervju za “Bazar”, gde je navela da u poslednjih godinu dana istupa kao deo PR tima Narodnog pozorišta.

- Magija pozorišta, balet i opera, to su moje pasije. Fascinira me sve što obuhvata proces stvaranja jednog pozorišnog komada: pokret, gluma, pevanje, kostimi, govor tela, metafore i poruke koje jedno delo šalje. Za mene je to savršenstvo ljudskog umeća. Od repertoara najviše volim klasiku, a u tom žanru Šekspirove drame su nenadmašne. Sve su to bili razlozi da postanem deo tima Narodnog pozorišta, i to s najlepšim zadatkom - da promovišem kulturu i repertoar ovog teatra - izjavila je Mirela u nedavnom intervjuu.

Ona je otvoreno govorila i o svojoj karijeri plejboj zečice, izjavivši da se ne kaje zbog svoje prošlosti i da se, naprotiv, ponosi golišavim slikama koje ima u svojoj arhivi.

- “Plejboj” je svetski magazin s vrlo edukativnim sadržajem i nemam razloga da se kajem zbog fotografija koje su nastale 2006. Živimo u okruženju gde devojka koja se slikala za jedan ovakav časopis ne može da bude obrazovana. Borim se godinama s predrasudama. Prvo sam dozvolu za slikanje za Plejboj tražila od oca, čija podrška mi je bila važna - otkriva Mirela, koja je bila na proslavi 80. rođendana Hjua Hefnera u Barseloni:

- Više sam se družila sa njegove tri supruge nego s njim. Ne znam da li sam njega uspela da impresioniram. On se nagledalo toliko lepote, a za “Plejboj” su se slikale najlepše žene na svetu.

Upitan da prokomentariše ovaj skandal koji potresa kulturnu scenu Srbije, ministar Vladan Vukosavljević objasnio je da on nije direktor ustanova kulture, te da su Upravni odbori zaduženi za kadrovska i sva druga pitanja.

-Prema informacijama koje smo moje kolege i ja dobili radi se o osobi koja nije zaposlena u Narodnom pozorištu, već je njeno preduzeće koje se bavi izdavaštvom i odnosima s javnošću angažovano preko javnog tendera za poslove javne komunikacije i odnosa s javnošću, to je ono što mi znamo - naveo je Vukosavljević.

- U ovom trenutku dotična osoba ne bavi se tim poslom koji ste vi sada naveli, nego se bavi poslom odnosa s javnošću, ima svoje preduzeće i izdaje neki časopis - kaže Vukosavljević.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA