Najnovije

Zoran Buljugić: Srbija obećana migrantima (VIDEO)

Profesor Zoran Buljugić povodom smrti petnaestogodišnje devojčice predoziranjem da roditelji moraju pratiti decu i videti sa kime sa ta deca druže. Takođe kaže da je školski policajac nadležan za ono šta se dešava u školi, a ne oko škole.

Zoran Bujuglić (Foto: HelmCast)

Prema njegovim rečima, problem nastaje van škole pogotovo na noćnim žurkama i danas su droge mnogo jeftini i shodno tome mnogo pristupačnije.

Zoran Buljugić osvrćući se na migrantsku krizu prvo navodi da smo mi kolonizovani od strane Amerike i Brisela, da su vlada i skupština ništa drugo do izvršioci naredba koje dolaze spolja. I ako je Srbija kandidat za EU, Buljugić navodi da verovatno nikad nećemo ni ući u EU i da na nas gledaju kao potencijal da primimo migrante, pogotovo jer se očekuje još jedan nalet migranata koji će krenuti iz Turske.

Buljugić kaže da profil migranata je takav da će teško ostati na selima, jer oni žele da žive po gradovima što je dodatni problem za Srbiju ako ih primimo. Nemačka i delovi Zapadne evrope igraju na kartu da zadrže migrante intelektualce, a da na Balkan pošalju ljude sumnjivog morala.

Profesor Zoran Buljugić navodi da je cilj globalizma još davno zacrtan kroz masoneriju, težnja ka tome da se ukinu rase, nacije, tradicije i religije da nastane neka siva zona sa jednom religijom, kod nas to počinje kroz ekumenizam a krajnji cilj je religija Novog doba i jedna Svetska vlada. Tako da ni jedna zemlja na ovoj planeti nije zaštićena od tog projekta.

Profesor Zoran Buljugić se osvrće i na pitanje projekta velike Albanije, koji je bio Austro-Ugarski projekat koji je propao nakon prvog Svetskog rata, ali da danas isti taj projekat pokušava da oživi Nemačka

Ceo prilog i šta je sve još rekao Zoran Buljugić možete videti u videu HelmKast produkcije.

Zašto SAD ne napadaju Iran saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA