Najnovije

Šta se krije ispod zlatnog vela: Zavirite u tajanstveni svet nezamislivo bogatih i surovo konzervativnih!

Izdavačka kuća Vulkan prevela je serijal o princezi Sultani, nekoliko knjiga iz ovog serijala je rasprodato i ponovo štampano jer interesovanje za ove knjige ne jenjava. "Princeza Sultana: Neisplakane suze" je još jedan od naslova koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Foto-Vulkan

Princeza Sultana otvorila je vrata u tajanstveni svet nezamislivo bogate i surovo konzervativne Saudijske Arabije. U tom egzotičnom kraljevstvu muškarci suvereno vladaju, a sudbina žena u celosti je prepuštena njihovim odlukama.
Princeza Sultana naizgled ima sve što se može poželeti, ušuškana u raskoš porodičnih vila i okružena slugama spremnim da ispune svaku njenu želju, ali ona dela u tajnosti kako bi otkrila svetu kako zaista izgleda život žena zarobljenih u ovom zlatnom kavezu. Ona je ta koja mora da prenese ispovesti prezrenih i zlostavljanih, i da ispriča priče onih koje više ne mogu da govore za sebe. 


Uprkos svim stegama koje takvo društvo nameće, ljubav i ovde pronalazi način da ulepša život: Sultana govori i o veselim porodičnim proslavama, svojim kćerkama – različitim poput noći i dana, neizmernoj sreći koju donose unuci i jednostavnim trenucima radosti sa prijateljima na ulicama Rijada.  
Najnovija pripovest o princezi Sultani, njenoj porodici i prijateljima neprocenjivo je svedočanstvo o životu žena u njenoj domovini i dirljiv poziv svetu da zaviri ispod neprobojnog zlatnog vela.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA