Najnovije

Monika Levinski progovorila o seksu sa Klintonom i mrljama na haljini: Uputili smo se prema toaletu, gde smo postali još intimniji (VIDEO)

Monika Levinski je davala brojne intervjue tokom protekle dve decenije, ali je retko govorila o svojoj aferi sa Bilom Klintonom, prenosi Dejli Mejl. Međutim, sada je konačno progovorila o tome, počev od mrlja na haljini, seksa sa Klintonom ali i poklona koje je dobijala.

Monika Levinski (Foto: Jutjub)

Ona je progovorila za dokumentarac "Klintonova afera", a iznela je pikanterije za koje većina nije znala.

Ona je istakla da je mrlju dobila nakon što je imala seks sa Klintonom u toaletu Ovalnog kabineta, nedugo nakon što je od njega dobila iglu za šešir i knjigu.

Otišla je u Belu kuću i sa Klintom je otišla u njegov kabinet. U to vreme su se već viđali dve godine. Tada je joj je Klinton dao poklone, a ubrzo su otišli u toalet.

- To što mi je poklonio ovu knjigu za mene je imalo posebno značenje. To je intimna knjiga koja se ne daje olako. Sve što me mučilo: Da li je to što osećam stvarno? Postoji li tu nešto? Sve te nesigurnosti su nekako nestale kad mi je poklonio ovu knjigu. Uputili smo se prema toaletu, gde smo postali još intimniji.

Delio mi je komplimente, ja sam uzvraćala. Došli smo do tačke u kojoj bi on u ranijim susretima uvek stao. Nekako sam zastala i pitala želi li da nastavi. On je konačno rekao da želi - kazala je Levinski.

Ona je istakla da ju je on zagrlio kada je sve bilo gotovo. Dugo ju je grlio, a onda je ona otišla.

- Tog dana izašla sam na večeru. Niko od ljudi koje sam susrela na večeri nije mi rekao da imam mrlje po haljini. Mrlje sam videla tek nakon nekoliko dana kada sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu sa Klintonovom spermom zaključila je Levinski.

Ona je istakla da je veoma razočarana što Bil misli da ne treba da joj se izvini, ali je naglasila da želi da kaže Hilari da joj je veoma žao.

Klinton i Levinski su imali aferu 1995. godine kada je ona bila pripravnica u Beloj kući. On je u to vreme imao 49 godina, a onda 22.

Bil je negirao da je imao seks sa Monikom, a čak je naveo da njih dvoje nikada nisu bili nasamo u Beloj kući.

Međutim, ona je priznala da su čak devet puta spavali, a da su više puta imali oralni seks. Klintonu je zbog ovog pretila smena sa mesta predsednika, ali ga je Senat oslobodio optužbi.

Pogledajte video:

Pročitajte OVDE sve o Trampovih pet dana totalnog ludila.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA