Najnovije

CENTIMETRI SU IPAK JAKO VAŽNI? DOKAZANO: Ovo vam se sigurno neće dopasti kad pročitate!

U muško ženskim odnosima postoje večite rasprave, dileme i mitovi. Da li je ovo važno, ili ono, u kojoj meri se to reflektuje na vaš odnos sa partnerom i mnogo sličnih nedoumica. Ono što ste sigurno nebrojeno puta pročitali, kako centimetri nisu važni, zapravo i nije baš istina! Ovo vam se verovatno neće dopasti, ali moramo da vas razuverimo!

Ilustracija (Foto: printskrin)

Naime, istraživanja su pokazala kako viši muškarci u znatnoj meri više uživaju u seksu u odnosu na niže muškarce. Kada kažemo viši, mislimo na one muškarce koji su viši od svojih lepših polovina, i koji su viši od 180cm. 

Žene koje su visočije od 168 cm takođe su istakle da im seksualni odnosi neizmerno prijaju, da im utiču na poboljšanje raspoloženja. Muškarci niži od 180 cm i žene niže od 168 cm većinom su odgovorili kako nisu zadovoljni sa velikim brojem svojih seksualnih odnosa, a ključ problema upravo leži u nižem samopouzdanju.

Ova studija je sprovedena na preko 1000 ljudi različitih visina koji su upravo bili pitani o tome kakvi partneri im se dopadaju, kako visina utiče na njihovo emocionalno stanje, samopouzdanje, kao i na sprovođenje u delo određenih poza.

Visoke osobe izrazile su znatno veći stepen samopouzdanja kao i snažniju emocionalnu stabilnost. 

Uz to, muškarci su se složili da više vole žene koje su nešto niže od njih, dok su žene bile naklonjene višim muškarcima, a kao idealnu visinu odredile su 187 cm. 

Koja je poza najopasnija pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ankete: Šta žene misle o seksu?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA