Najnovije

RUSKE RATNE FREGATE POTOPILE NEPRIJATELJSKE PODMORNICE U SREDOZEMLJU! Helikopteri izvršili žestoke napade! (VIDEO)

Posade ruskih brodova Crnomorske flote "Admiral Makarov" i "Admiral Esen" održale su vežbe zajedno u Sredozemnom moru kako bi pronašli neprijateljske podmornice.

Ruska vojska u Siriji (Foto: Jutjub)

Posade ruskih fregata izvršile su svoje zadatke kao deo stalnih snaga Ruske mornarice u Sredozemnom moru.

- Održane su vojne vežbe praćenja podmornica, spasavanja i pružanja medicinske pomoći ljudima na moru – navodi se u saopštenju za štampu.

Vežbe su uključivale i “Kamov” Ka-27PL i Ka-27PS helikoptere koji su izvršili oko 30 poletanja i sletanja na palube fregata. “Admiral Makarov” i “Admiral Esen” su ratni brodovi nove serije fregata projekta “11356R / M (11357)”.

Ovo su višenamenske fregate (zaštitni brodovi) namenjeni uništavanju površinskih meta, podmornica i neprijateljskih kopnenih snaga, sprovode patrole i vrše zaštitu pomorske komunikacije. Fregate su naoružane sa osam lansera krstarećih raketa “Kalibar-NK” koje su sposobne da pogode kopnene, priobalne i podvodne ciljeve na udaljenosti do 2.600 km.

Ratni brodovi ovog projekta su takođe naoružani raketnim i artiljerijskim sistemima protivvazdušne odbrane “Štil-1”, “Palaš” i “AK-630M”, univerzalnim artiljerijskim topovima “A-190”, torpedima i raketnim bacačima “RBU-6000”. Fregate takođe imaju pistu za poletanje i sletanje i hangar za helikoptere – lovce na podmornice (“Ka-27” ili “Ka-31”).

Sprema se katastrofa u Srbiji. Evropa planira da deportuje 800.000 migranata u našu zemlju. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruski helikopter “Kamov” Ka-27, neprikosnoveni je lovac na podmornice i ciljeve na moru

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA