Najnovije

ZAŠTO VLAST NE SME DIREKTNO DA ODGOVORI: Sprema li se katastrofa, da li Evropa u Srbiju proteruje 800.000 migranata (VIDEO)

Profesor dr Milan Brdar postavio je pitanje vlasti u Srbiji da li je do sada reg8istrovala 800.000 migranata koji su otišli ka zapadnoju Evropi i da li će Srbija morati da ih primi kada Nemačka krene da ih proteruje prema sporazumu o readmisiji.

Milan Brdar (Foto: Jutjub)

Brdar je ukazao da niko iz vlasti ne sme oda odgovori na ovo pitanje.

On je rekao da je Vučić morao da odbije da ide u Pariz kada je video da je tamo istaknuta tzv. zastava Kosovo i da je proslavu 100 godina od kraja Prvog svetskog rata trebalo organizovati u Beogradu. On je rekao da je Srbiji morala da bude bolje predstavljena u Parizu ne zbog broja žrtava već zato što je naša vojska izvojevala prvu pobedu saveznika u Prvom svetskom ratu i prva probila front.

Brdar je rekao da se Srbija nalazi u polukolonijalnom položaju i naveo da prilikom otvaranja stranih firmi u Srbiji vlast govori samo o broju zaposlenih ali ne govori koliko je subvencija dala strancima i koliko to sve košta naše građane.

Pogledajte celu emisju:

Kako je Miloš Ković uništio Vučića pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA